Bushästar

Jo, definitivt lite mer back on track. Eftersom hjärnan har varit så lugn idag så har jag även kunnat slappa i soffan, småslumra och titta på Outsiders, riktigt bra serie. 
 
Precis vad jag behövde, kroppen mår inte bra. Nu har jag en jävligt tung arbetsvecka framför mig med först några nätter och sen dygnet runt hela helgen, tror det blir runt 65 timmar. Jag har valt det själv men jag vet inte riktigt hur jag tänkte där. Inte alls troligtvis. Men förhoppningsvis får hjärnan fortsätta vara lugn så jag kan sova efter nattjobbet, det funkar verkligen inte att jobba natt utan att sova och bara vara stressad och full i ångest. 
Då kraschar kroppen också tillslut.
 
Har även hämtat ett lass hö och så har jag och Helena varit med hästarna på ridbanan, drog fram lite bommar och Stråla fick ta några småskutt också. 
Hon var pigg i början och sprang runt och busade när hon fick vara lös på ridbanan men när det var dags att jobba var soppan slut. Hon behövde bara hoppa typ 3-4 skutt men puh så jobbigt det var. 
Jag red Leffe en liten stund, jättefin farbror, jobbigt för honom också att arbeta på ridbanan om än bara en liten stund.
Han kunde dock inte låta bli att pipa och vara på väg att bocka några gånger, precis som förr i tiden.
Gubbe!
 
Glad fröken som kom springades när jag visslade och ja tyglarna var såklart fastsatta.
2 kommentarer
Johanna

Är serien bra?

Svar: Jag tycker att den är riktigt bra. Absolut sevärd.
Stjärnstrålar

Therese

Mer såna bra dagar! Hör av dig om du har vägarna förbi Ske-å. Men det finns väl inte tid för det nu då du jobbar så mycket.