stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Blääääääääää

Publicerad 2017-12-28 21:38:44 i Allmänt

Fan vad jag blir less ibland, idag orkade jag vara människa i ungefär 3 timmar, sen var det kört. Men jag var ändå tvungen att motionera Stråla lite, blev en extremt omotiverad cykeltur där fröken var svinpigg och körde balanstrav och drakblås och jag bara var sur och ville vara nån annanstans, i soffan.
Vad jag hade velat vara normal och orkat gå på stan och kolla på rean ta en ridtur utan att det ska kännas som ett oöverstigligt berg.
Om man liksom hade fått vara pigg bara åtminstone nån gång. Eller åtminstone slippa den där totala zombiekänslan. 
Alltid alltid trött, alltid alltid ont. Konstant hela jävla tiden, dygnet runt. 
Less på alla välmenande "råd"  om ditten och datten "när jag hade ont i ryggen så" "du borde" "har du tagit en huvudvärkstablett" bla bla. 
Less less less. 
Ont och trött, jävla fånigt ord, trött. Fullständigt jävla utmattad. 
 
Jävla skit 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela