stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Bitter som fan

Publicerad 2017-12-30 00:44:50 i Allmänt

Det kan vara så att jag är lite extra bitter för att det snart är nyår. Jävla skithögtid. Och för att jag tog ett beslut som kanske var bra men helt sjukt tufft. 
Kanske dumt vilket jag börjar få ångest över. Blah 
Sorry. 
Men Blah. 
 
Blev iallafall en liten ridtur i afton på Stråla och med Leff som handhäst vilket gjorde mig lite gladare en stund. Galet pigga båda två, speciellt gammelman. 
Kort tur med mest skritt och lite trav. 
 
Läkarbesök också med min jävla fot som gör så in i helvete ont ala svårt att få på sig en sko samt svårt att sova för att den värker (som att jag inte redan hade svårt att sova nog) och det är visst något muskelfäste som är överanstängt, försöka vila foten och ge den stöd var väl rådet. Kanske det var lite obra att kasta kryckorna efter två dagar när det hade skett. 
Men va fan. 
 
Kan vi snabbspola till vardag nu? 
 
Blah 

Kommentarer

Postat av: Therese

Publicerad 2017-12-31 13:11:33

Kan du inte ändra dig i dit beslut om det känns jobbig?
Hoppas iaf att du får en bra avslutning på året. Va rädd om dig!

Svar: Gjort det nu.
Stjärnstrålar

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela