stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Mörker

Publicerad 2017-08-21 00:15:11 i Allmänt

 
Sötpojkarna.
 
Överlevt jobbhelgen men trött, sov en stund när jag kom hem. Sen ridtur med Frej och det hann ju för fan bli mörkt  så jäkla deprimerande. Frej var lite "tittig" och för första gången någonsin småskyggade lite i början. Nära på ramla av också då vi precis slappnat av och satt på långa tyglar och en fågel skrämde honom så han var tvungen hoppa runt en stund en innan han blev lugn. Annars väldigt fin kille som vanligt. 


Alltså, är det bara jag eller gick det jäkligt fort när hösten ramlade in? Det känns som att det var sommar en dag och höst nästa.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela