stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Fab

Publicerad 2017-08-16 20:01:02 i Allmänt

Zzzzz.
Jag som bara skulle slöa på min semester, jag har knappt ens haft sovmorgon 
Fast sova kan man göra i graven liksom, när det finns något som lockar så är det uppenbarligen inga som helst problem med att slå upp dom blå. 
 
Fantastiskt underbar semester har jag haft, två dagar kvar också så det är inte över än. Ett litet missöde som nu känns väldigt överspelat annars helt perfekt. 
 
Plockat en sjuhelsikes massa hallon också 
Alltså titta, vilken rikedom. Man blir ju som lätt manisk.
Ca 4 kilo. Tänkte hinna med en omgång till och kanske det tom finns kvar nästa vecka.
 
Idag har jag och Jessica ridit tillsammans en sväng. Stråla hade så sjukt bra snurr på sina ben så jag kunde knappt sitta på henne. Fanastiskt bra rörlighet i kroppen överlag. Kul! Hon blev inte mör av kursen, tvärt om. Kul kul.
Frejsing var pigg och glad och hans matte var lycklig på hans trygga rygg.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela