stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Början på semestern

Publicerad 2017-08-09 01:06:23 i Allmänt

Åh min semester har börjat väldigt fint. Igår en supermysig dag och en skön kväll plus en promenad med Stråla och Frej tillsammans, gick så där, dom är lite osynkade. En har jättebråttom och en har inte bråttom nånstans och vill mest glo eler gå nånstans dit ingen annan förstått att man borde gå. Svettigt värre faktiskt.
Stråla har ju dessutom blivit väldigt förtjust i Frej sen dom fått börja bekanta sig närmare då vi hade tänkt ha dom i samma hagt till helgens kurs. Får väl se hur det går. 
 
Hon skötte sig iaf väldigt väl på promenaden.
 
Idag skötte hon sig mindre bra, sur och tjurig och hormonstinn och mellan varven utsvulten och slet i tyglarna till allt som evetnuellt såg ätbart ut
Nej usch vi blev riktigt osams emellanåt. När Frej kom för nära i en galopp så slutade hon lyssna helt och det kändes som att hon tänkte hiva mig åt fanders.
Jag vet att det jobbigt att vara kär men lite får man ju bete sig ändå.
 
Vi hade med oss Ullis på Frej på turen ch det var väldigt väldigt trevligt och Frej har galopperat some n kanonkula med Ullis på ryggen. Kul!
Sen fick Stråla behandling av tidigare nämnda Ullis och njöt i mängder, hon gick från att vara en stollboll till en sovpåse på två röda så fort hon bara förstod att hon skulle få behandling. Sååå skönt.
 
"Ska ni in på garaget för service" sa Ivan, "Det är service var och varannan dag". Ja men typ.
 
 
Jag åkte hem och slappade i soffan några timmar, tog en promenad med Ebba i skogen och åkte till Piteå på äventyr. Supertrevligt.
Väldigt vackert ljus i skogen, det var helt magiskt, omöjligt att fånga på bild dock
Solsken och regn samtidigt.
 
Skitbra dagar. Känns som att det gått betydligt fler än bara två hittils

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela