Min fina fina fina fina häst

Jag och superpärlan har varit på we träning/kurs idag i Boden. Det var precis vad vi behövde, det var jätteroligt. 
Alltså den kontakten som jag och Stråla har, den är faktiskt lite utöver. Det är väldigt häftigt att sitta på häst som man bara behöver tänka så fixar hon. Vi känner varandra så jävla väl. 
Hon kändes superfin och var jätteduktig. Verkligen jättejätteduktig. 
Nej det var riktigt roligt och jag var nöjd med instruktören också, hon lotsade oss väl tycker jag. 
Nu känner jag mig lite mer peppad men det är lite drygt att måsta åka till Boden för we träning nu men nån gång får det nog bli iaf och om instruktören kommer upp igen hakar vi definitivt på, det var dessutom billigt.
 
Trött och nöjd tjej. 
Svettigt inne i varmridhus. 
 
Lite gnista. Kul att hon kändes så fräch också och att ögonen på marken inte såg något i hennes rörelser som såg illa ut idag.
 
Innan vi åkte meckade jag på brodden och som varje år ska det alltid jävlas. Jag kan inte med att sätta i brodd innan det behövs, speciellt inte med en häst som är känslig och inte helt fräch så jag gör det alltid själv och det slutar alltid med att jag blir rysligt förbannad, Stråla blir förbannat less på att stå still och jag är sårig i händerna. Idag lyckades jag verkligen inte få i alla broddar heller då två bara envisades med att fara snett hur jag än gjorde så hon har bara traktbrodd bak. Bättre än inget iaf.
Nu kan det gärna få komma lite mer snö än några fisiga flingor också.
 
Idag har jag struntat totalt i kalorierna och tänker så göra imorgon också, jag tröstar mig med en massa god mat och lite godis men på söndag är det räknande igen. 
1 kommentar
Johanna

Visst har ni en kontakt utöver det vanliga, njut och när den. Kul med kurs, vad var det för instruktör?

Svar: Mia Säwe.
Stjärnstrålar