Nu kommer det mera

Vilken skitdag! Brevet fortsätter spöka och det ser inte ut att finnas någon bra lösning. Mer ångest och panik.
Jobbet är åt helvete just nu. Mest är jag förbannad över hur personen jag jobbar hos behandlas av sin läkare och sjukvården i allmänhet faktiskt. Det är fruktansvärt. Många skulle inte tro hur illa det verkligen är. 
Kollega som är dum i huvet. Det här stämmer på pricken in på denne:
"Narcissistisk personlighetsstörning är en personlighetsstörning som kännetecknas av narcissistens extrema känsla av självhävdelse, bristande självkännedom, överdriven självkänsla, överskattade självbild, sitt stora behov av att befinna sig i centrum, och brist på empati."
Ett möte idag där det bara känns som att dunka skallen i en vägg. Folk som är full i åsikter och tankar både före och efter mötet säger helt andra saker under mötet. 
Åkte hem och kände att det jobb jag älskat så är borta och att jag hade velat ha 10 veckors semester. 
Allt som har med jobbet att göra just nu känns som att försöka blåsa en fjäder i motvind samtidigt som man försöker springa i knädjup snö.
 
Ett besked som gjorde mig otroligt besviken då jag flyttat runt så mycket runt i kring detta. För mina fyrbentas skull. Vet inte exakt vad besvikelsen bottnar i då dagen överlag är kaos. Men skit faktiskt.
 
Massor av kramar från Stråla och en ridtur med henne, Rino och Helena blev iaf ett fint avbrott i all skit. Förutom att Strålan är vansinnigt brunstig och Rinon är vansinnigt het på henne. Så det blev en kavalkad av flemande och skvättande och bresande och slängande med snopp och inte speciellt mycket fokus på piloterna. 
Men även om fröken Stråla gick bresade och bromsade halva turen så var hon väldigt väldigt fin.
 
 
 
3 kommentarer
Therese

Men prutt vad tråkigt!!
Du som verkligen har älskat ditt jobb.
Hoppas det kan lösa sig för dig.

Att dom flesta doktorer är nötter är ju inget nytt, men himla frustrerande.
Det är än jobbigare att stå på sidan om och inget kan göra.

Så skönt att du har hästarna en fin oas i jobbig dag!

Glöm inte dig själv i allt kaos!
Kram!

Svar: Många läkare är nötter ja men just denna verkar tycka att det inte gör så mycket att en ung människa svälter ihjäl.Vi gör vad vi kan dvs ringer och far dit och ringer och ringer och ringer och ringer och... ja you get it.
Viktigare är nog att ha en penismätartävling och inte låta någon komma och tala om för honom vad han ska göra. Eller så är han bara rent utomordentligt trög.
Stjärnstrålar

Linnea

Åh fy! Men vilket elände. Du som alltid talat så gott om ditt jobb.
Går det inte att byta läkare? Läkaren jag har nu för min jävla pissgraviditet är helt fantastisk. Önskar att alla var som honom.

Och tvi fy för störda kollegor! Något jag lyckligtvis varit förskonad från hittils. Det går ju liksom inte att bryta umgänget som man kan göra med självvald vänskapskrets.

Hoppas det löser sig för dig, du har ju trots allt himla fina hästar! Kram!

Svar: Det kommer att bli en anmälan och byte av läkare men har varit lite svårt pga omständigheter. Så skönt att höra att det finns guldkorn, för det gör det ju definitivt. Mindre skönt att du har en skitgraviditet.
Den här personen är hemsk. Borde dessutom inte jobba med folk, eller ens vistas i närheten av folk.

Ja det är dom verkligen. Kram!
Stjärnstrålar

Tiger

What sis said.

Men vad FAN. Så arg jag blir, jag med.

Hästarna så ljuvliga.

Kramar


Svar: Kram!
Stjärnstrålar