Fin vecka

Rinon är verkligen fantastiskt tacksam att hålla på med. Förutom hans fantastiskt söta personlighet så är han kropp pretty awesome. Den må vara skruttig men den svarar så otroligt bra på ja både träning och massage och andra "behandlingar" på bara några dagar tar han ihop så man får dra flera hål till på barbackapadden, muskler fyller ut på hals rumpa och rygg i ett naffs, från att se tanig och eländig ut så ser han fin ut. På bara några dagar. Det är faktiskt fantastiskt, jag hade inte trott på det om jag inte sett det med egna ögon.
Klonkandet har upphört och bagarna som skruttade ihop blir bättre för dag. På bara några dagar. På en vecka ser han ut som en helt annan häst.
 
Hästarnas vecka har sett ut så här:
 
Måndag: Therese kom hit, jag gjorde en promenadsko åt Stråla med en gammal sula och silvertejp och så gick vi på promenad i skogen med Stråla och Rino och lyfte på ben över stock och sten. Denna dagen klonkade det lite lite i Rinon då och då.
 
Tisdag: Testade en barfota boot på Stråla, gick till ridbanan och red, Strålan var superfin, jätterolig att rida och booten funkade bra. Stråla galopperade så fint som aldrig förr och tog även högergaloppen bra på banan. Det var svårt och blev lite skuttigt men hon gjorde det. VI gjorde det. Jag var så lycklig efteråt.
Sen hoppade jag upp på Rino en sväng och kände lite på honom, han var superstel i bogarna fast ändå inte allra värst, red honom ca 10 minuter så gick vi hem igen. 
Therese promenerade runt med hästarna medans jag red. Lite kavaletti också för hästarna.
 
Onsdag: Jag och Therese red en sväng tillsammans i skogen, åter igen lyfta på benen. Rino var superpigg och glad, jättemysig tur. Sen testade Therese min barbackapadd och red Strålan en sväng till.
 
Torsdag: Vila för Rino och Helena och Stråla var ut i skogen och trampade sönder booten.
 
Fredag: Vila för Stråla. Rino och jag gick ner till hamnen och lyfte på benen och gick lite upp och ner.
 
Lördag: Red Stråla i branta backarna på näset, bara skritt. Hon ville gärna gå på sniskan lite. Cyklade med Rino skritt och trav. Förbi viken i de lätta backarna. Han drog en rejäl ökad trav på slutet.
 
Vackerhäst
2 kommentarer
Karoline

Vilken bra vecka ni verkar ha haft ändå :)
Kul att han sätter muskler så fort.

Hahaha, höll på att dö av din spindelupplevelse. Har inte vågat googla på den ännu, så jäkla feg. Det liksom börjar klia överallt.. Hahaha!

Svar: Eller hur. Randiga ben och knallgul var den. Jättevidrig!
Stjärnstrålar

Karoline

Hon passar jättebra i den färgen som hon har på grimman, sjukt snyggt!

Svar: Ja det gör hon, det är hennes suveräna medryttare som har varit stylist.
Stjärnstrålar