Å så söndag

Nu är det verkligen roligt att ha häst igen, överlag känns det som att börja leva efter att ha varit död i 6 månader. Jag <3 våren.
Jag hade bara velat ha 2 hästar att träna men den vita är iaf ungefär 37 gånger bättre än torsdag fredag och idag kunde vi gå en promenad iaf igen. Han gick sakta men använde vänster bak som han skulle och står nu på det som han ska igen. Däremot så klonkade det i honom när han gick så han har väl till slut gått sönder av att vara dålig i sitt ben. 
Nå ja. 
 
Stråla bjöd på ännu en jättetrevlig ridtur, en kravlös ganska lugnt tur i skogen vid lilla sandtaget, mest skritt lite trav och en galopp, skuttade över en stock också. 
Ganska flåsig i värmen, 19 grader varmt idag minsann. Jag gillar dock inte när det blir sommarvärme den här tiden, det känns som att själva sommaren blir sämre när det är sommar redan i maj.
 
 
Jaha, imorgon måste hon få vila fröken men jag vill rida. Uj uj. 
 
Varit en sväng uppåt och passade på att åka in i Siknäs och titta lite. trodde det skulle bli lite nostalgi men det blev ingenting. Den delen är förbi, fullständigt förbi. Inte ens ett styng av saknad över folk som är förbi. Rätt skönt men lite konstigt.
2 kommentarer
Therese

Ja våren är helt fantastisk!
Här går det bara lite fort och precis som du säger blir sommaren ofta sämre om Maj är fin och solig.

Bra att Rino blir bättre och hoppas att det slutar klonka i honom.

Svar: Ja det går verkligen för fort. Men visst är det härligt. Inget klonkade i dag.
Stjärnstrålar

Johanna

Jag vill aldrig mer ha vinter!!!

Svar: Nej aldrig mer!
Stjärnstrålar