Oh happy day

Semester!! Whoop!!
Vag har varit så vansinnigt trött på jobbet idag och yada yada men jag trodde verkligen att jag skulle sova efter jobbet, det gick dock inte jag bara låg och tänkte på saker och kände mig allmänt stressad och även orolig för personen jag jobbar hos. En del att fundera över och en kropp som gjorde ont. 
Drog mig iaf iväg till hästarna och vipps så var tröttheten, huvudvärken och allt elände bara som bortblåst och jag var liksom... glad. Och pigg. Och hipps vipps var klockan midnatt.
Jahapp.
Det blev en ridtur med Stråla i skogen vid lilla sandtaget där stormen hade försett oss med två små hinder
Ja jag sa ju att dom var små men lagom, jätteroligt och Stråla blev supertaggad och sög rejält på hindrena, sen sökte hon även efter dom hinder vi brukar sätta upp när Helena och hon har hoppat. Men det är för högt för mig, fegisen.
 Det finns en annan stock sen tidigare så det blev sammanlagt 5 små skutt och 3 gånger som Strålan själv bjöd in till galopp, så fantastiskt roligt. Fina fina häst, hon är kanonfin att rida nu, riktigt rolig. 
Så kul att jag hann med en gång till den här veckan.
 
Jag fick ett il tidigare idag, eller egentligen något som jag tänkt på ett tag, om jag skulle haft en till häst, bara över sommaren för att rida när Rino bara är skadad. Men jag sansade mig då jag insåg att jag knappt orkar med dom jag redan har.
Fast visst hade det varit kul.
 
Rino fick en kombinerad skritt och betesvända till hamnen, såg ingen hälta fast jag stirrade så ögonen höll på ploppa ur skallen.. I förrgår haltade han några steg efter att han kastat sig och rulla mitt i allt.
Mysko.
Skicka alla goda tankar ni har till Rinon så han får bli frisk nån gång. Finkillen. Så himla söt och rar och go.
Så fantastiskt rar personlighet. 
 
 
2 kommentarer
Johanna

Njut av ledigheten

Svar: Jag ska försöka =)
Stjärnstrålar

Tiger

God ferie!!! <3

Svar: Tack!
Stjärnstrålar