Vart tog hästen vägen

Ledig dag och fullt upp. Gjorde om hagarna bla så Leffe fick sig ordentligt med bete
 
Stråla har fått springa på lina och hoppa studs, mycket duktig tjej. Väldigt loj i början och inte ett dugg aktiv, när hon hoppade så såg det ut som att hon tyckte att det var riktigt roligt men jobbigt så hon behövde inte hoppa så mycket. Studs är ju väldigt ansträngande och hon är dessutom väldigt ovan.
Sen jobbade hon fint i traven, inte riktigt lika wow som förra gången vi hade samma upplägg men riktigt bra och det var jobbigt det med sa hon. 
Det är så roligt att se hur bra en häst kan jobba på lina, fritt, i grimma utan en massa idiotiska inspänningar. Förstår inte hur dom ens kan få finnas och jag blir förtvivlad i hjärtat varenda gång jag ser en stackars häst inklämd i en pessoa sele. HUR kan folk inte se vilket skit det är? Eller den ännu värre superidiotiska grejen som går mellan frambenen och upp på manken. Idioti. 
 
Lyssnar på "vän av ordning" av David Batra där han egentligen bara tagit diverse insändare. Jag bara gapar mestadels och utropar med jämna mellanrum "men det kan ju inte vara på riktigt" alltså att folk verkligen kan vara så skrämmande korkade idiotiska dumma tröga och bara allmänt blåsta. 
 
Tacka vetja djuren, dom är lätta att förstå sig på
Nu börjar det skymma rejält, snart dags att plocka fram reflexer om jag ska fortsätta luffa på nätterna. 
Det gick ett stråk av ångest genom mig nu, jag har så svårt för hösten och oktober november då lever jag knappt, bara går på tomgång och knappt det.
1 kommentar
Annika

Kan bara säga Ja och Amen till ditt inlägg.´Fin blogg. Känner igen mig i dig väldigt mycket. Tack.

Svar: Oj, tack så mycket.
Stjärnstrålar