Täcken

Ibland är det bra att vara sömnlös, fyndade ett täcke åt Rino häromdan/natten. Säljaren jobbade natt och jag var vaken så jag hann först. Folk är verkligen som gamar då det gäller något med bra pris. 
Rambo wug heavy till superpris. Nu vart det ju lite för varmt för det täcket men det blir nog kallt snart igen.
 
 
Hovslagaren kom idag, lite oväntat men välkommet. Hade tänkt ta en promenad med Rino men hann inte och efter skoningen var han så öm i vä fram. Halt rent av. Han är så otroligt känslig i sina fötter, men så har vi en suverän hovslagare som verkligen bryr sig och gör om tills det blir så bra det bara kan, innan jag åkte hem så såg han helt ren ut iaf. 
Det är absolut inte hovslagarens fel på något vis.
 
Han är verkligen inte enkel att ha att göra med den lilla Vackra vita hästen. Han orsakar en del grå hår.
Jag må nog säja att han hade en extrem tur som hamnade hos Anna och, om en nu får säja det, hos mig. Hos någon som förstår honom och kämpar för hans bästa. 
 
Stråla och jag tog en ridtur med snöplums och långa galopper. Hon blev tom lite svettig, hon har ju ibland väldigt svårt för att svettas. 
 
Sen en massa pyssel och hemma igen 6 timmar senare.
Fick iaf se solen en stund.
 
Även Stråla har fått ett nytt täcke, köpte det för ett bra tag sen, ett 100 grams pessoa. Det vart ju dock för kallt då det anlände så det blev aldrig att jag provade det men idag var det läge för det. Det var dock lite för litet så det får nog bli Rinos det också skulle jag tro. 
Typiskt. Jag som velat ha ett 100 grams till Stråla svinlänge.
0 kommentarer