Sluta

-27 igen. Så jävla less. 
Men jag kan inte låta bli att flina lite då sörlänningar klagar på -10, jag hade varit överlycklig för -10. Jag kan förstå att dom tycker det är kallt då dom inte är van men kontrasterna blir så komiska. Och vi bor ändå i samma land. 

Men jag är less. Jag hatar vintern. I år. Jag brukar älska vinter och -25 brukar inte störa mig alls, jag brukar vara ute och köra häst då liksom. 
I år hatar jag allt med vintern och vill bara att den ska försvinna, tom snön...

Rino och Stråla och jag gick bara på en kort promenad, 20 minuter typ. Kylan ska hålla i sig till på onsdag så det lär inte bli så mycket gjort med hästarna annat än kasta enorma mängder mat åt dom som hjälp mot kölden samt bära vatten och hacka is och oroa sig för att dom ska få kolik och dö.
Var och köpte betfiber för att tvinga i Rino vätska, han dricker väldigt dåligt och han hatar när jag blöter hans lucern för mycket, då vill han inte ha den. Det ska vara en fast gröt, soppa är äckligt. Men han fick faktiskt i sig några liter vatten med betfiber även om han försökte välta ut hinken hela tiden, gick dåligt då jag hade förankrat den i ett träd. Muahaha 
Tänkte han får iaf två såna om dan och hoppas han får i sig det.

Dom andra dricker lite bättre och sörplar glatt i sig även om det är lucernsoppa. 

Skitvinter försvinn!
0 kommentarer