Halleluja!!

Oj vad mitt psykiska mående står och faller med djuren. Rino har ju druckit extremt dåligt men när han idag sög i sig en hel hink på en gång (med mosade äpplen och äppelkuice i) samt åt upp sin fodersoppa (märk väl SOPPA, awesome) i ett svep då blev jag lycklig. 
Oj vad jag har fått truga honom och han har tom lämnat hinkmaten. Man kan väl konstatera att -30 inte är Rinos väder. -30 är nog ingens väder speciellt inte när det blir så ihållande, men Rino mådde verkligen skit av det. 
Spänd i kroppen har han också blivit, som en banan, ja alltså hans kroppshållning var precis som den här bilden ni vet
trots 3 varma täcken. Jag önskade att jag kunnat förutse detta och köpt ett 600 grams täcke åt honom. Nu är jag i valet och kvalet om jag ska beställa ett eller om jag vågar vänta till nästa vinter. Inte ens metorologerna kan ju förutspå vädret så hur ska jag?
Under fredagens cykeltur tog det mer än halva turen innan han mjuknade upp och blev nöjd. 
Tvi tusan. Kan vi nu få slippa fler djävulskalla dagar. 
 
4 kommentarer
Karoline

Å jag förstår precis vad du menar, är likadan. Så fort något djur verkar må dåligt eller något så går jag under och oroar nästan ihjäl mig.

Skönt att han fick i sig vattnet och soppan! Nu kan du slappna av lite iaf :)

Svar: Ja eller hur. Jisses så dåligt man kan må om djuren inte mår bra.
Stjärnstrålar

Ullis

Ja, det känns som att Livet återvänt! Man kan vara ute igen utan att stressa ihjäl sig och alla mår så himla mycket bättre o är gladare :D

Låter ju gått det där med äpplen och äppeljuice! Och en väldigt god idé :)

Svar: Verkligen, helt underbart!
Stjärnstrålar

Lena

Mina får också fodersoppa, dom dricker alldeles för lite, speciellt P men även B dricker sämre än vanligt. Förstår inte varför, han brukar gilla varmt/ljummet men inte ens det duger.

Svar: Rinon har ju totalratat soppa förut så det är en liten seger att han äter den nu.Testa ge honom extra salt och locka med äpplen och äpplejuice. Farligt att inte dricka.
Stjärnstrålar

Neapocalypse - en alternativ hästblogg

Det låter bra att beställa ett sånt där 600 grams. Så har du ifall det krisar sig och blir jättekallt igen. Om inte annat, till nästa vinter!

Svar: Bara för att du sa det så tänkte jag göra men så fanns det inte i rätt storlek.
Stjärnstrålar