Busponnys

Var med min Person på vattenträning idag, i varmvattenbassäng, det var länge sen jag var med på den aktiviteten nu, väldigt länge, men OJ så skönt det var. Bara att kliva ner i vattnet är gudomligt för ond kropp och jag passar såklart på att röra mig så mycket jag har möjlighet också.
Otroligt skönt.
Längtar tillbaka till då jag var på City Rehab och badade två gånger i veckan, önskar att jag hade tid med det nu också, det gör så gott för min kropp.
Men ska verkligen försöka komma igång och träna nu. Nästa torsdag tror jag passar bra för att gå et första pass, och tänk om jag skulle våga gå dit på rasten i helgen. 
Jag är så feg också, känner mig bara fet och otymplig och som att alla skulle glo på mig, rynka på näsan och undra vad valen gör på gymmet liksom. 
Imorgon är det iaf yoga.
 
Svintrött efter jobbet, somnade och höll inte på att vakna igen, så trött. Släpade mig till slut till hästarna och pysslade om dom, lite kramar och mys.
Tog ut Skorpan på en kort promenad vilket hon tyckte var lajbans och kunde knappt hålla sig i skinnet. Hon travade typ hela tiden, supertaggad och kunde inte låta bli att dra nån liten brall fast om jag inte hade hållt henne ganska kort så hade hon nog brallat av bara tusan.
Sötponny.
Ska försöka ta ut henne på små promenader nu när underlaget är så bra så är hon lite mer förberedd sen när hon får börja gå ut i hagen också. 
 
Sen släppte jag lös Holly en stund
 
 
Efter ett tag så började jag fundera på vart hon tagit vägen och hon kom inte när jag ropade på henne. 
Hittade henne här
Hoppsan liksom!
Men det såg så himla fridfullt ut och inga tjut hade jag hört. Hade sån god lust att lämna henne där men jag vågade inte. Kanske jag finner henne där nån annan dag igen. 
1 kommentar
Karoline

Å så skönt att bada i varmvattenbassäng, man kan vara i hur länge som helst!

Hahaha, vilket litet busfrö som tyckte att det var så roligt på promenaden ;)