Nu är det fredagsmys

Kl 16 idag började min helg och det känns så otroligt skönt. Verkligen en sån där fredagsmyskänsla vilket jag nästan aldrig har annars. Alltid skönt att vara ledig men fredagsmys brukar gå mig förbi. 
Sen jobbar jag bara 2 dagar och sen ledig 3. Älskar den här veckan! 
Det blev inget motionerande av häst igår, det blev skottning och bärande för matten och både Rino och Stråla sprang ganska mycket i hagen. Stråla fick en snabb massage också medans Leffe åt, Lefe tar också lång tid på sig att äta men det beror mest på mängden. Gammal man. Jag har iaf lyckats göda upp honom riktigt bra, rund och fin i kroppen nu. 
Hursom så tänkte jag ta ut Stråla på en lättare joggingtur nu istället. 
 
Häromdagen kollade jag Nellie Berntson (eller vad hon nu heter) s blogg där hon tipsade om säsongen av ponnyakuten där honv ar med, vilket jag inte hade en aning om, men började titta lite och vilken fin säsong. 
Jag vet att den senaste säsongen jag såg tyckte jag bara att det var trams. Tramsigt och ointressant producerat på tok för mycket blaj och lite träning och så vart jag bara arg på ungarna som var med och på diverse tränare. 
Säsong 3 är det som gäller btw. Det är gulliga ungar och mycket intressantare producerat, man får se massor från träningarna och hästarna. Visst finns det en del jag hade velat "räta till" typ sadeln på den ena ponnyn som bara ser för eländig ut, samt rycka bort pessoa bettet på en annan och så tycker jag kanske att man skulle överväga att låta en ponny som har såna aversoner till bommar och hoppning slippa hoppa istället för att tvinga den, men överlag bra. 
Den mentala coachen Andy Swärd tyckte jag var awesome. 
Jag grinar typ konstant för att ungarna är så gulliga och duktiga med sina hästar och för att det är så fiiiint när det går bra för dom. Lite PMSig ja. Därav diverse andra utbrott under veckan. 
Men ja. Bla bla jidder jadder. Fin säsong iaf, titta på den.
http://www.svt.se/barnkanalen/barnplay/ponnyakuten
 
Nä nu ska jag dra ut i snöyran. Så stört väder -22 igår morse runt 0 i går kväll -12 imorse och runt 0 nu. 
Välkommen sköna maj, typ helst igår.
 
Inte maj men midsommarafton förra året
0 kommentarer