Hoolabandoola

Titta stackars sötnöten har fått ärr runt mulen av bremsen 
Det har varit sårigt och skorpigt nu är det ett rosa ärr runt mulen. Jag gillar inte brems och jag tycker att dom inte borde användas av någon annan än veterinär, att dom definitivt inte borde säljas till kreti och pleti att användas lite bara för att. Ska dom finnas och användas så är det endast vid kris siutuationer och nödfall. Brems är ett kraftfullt verktyg och helt vansinnigt att använda tex för att rycka man och annat trams. Nu hjälpte det på Rino och det var en sån situation att sår runt mulen inte spelar nån större roll. 
Men tex på Skorpan så fungerade det inte alls, hon blev bara förbannad och mer bråkig. 
 
Finkillen
Han fick hållas kort på promenad då han mest bara ville sprattla. 
 
Jag känner mig lite lätt förvirrad angåeende vilken dag det är och vad som har hänt när. Jag har nästan glömt att vi fick besök av Ulrica idag. Väldigt trevligt men det liksom försvinner i alla andra tankar. 
Leffen och Ebba blev väldigt nöjda över besöket, Leff somnade nästan då Ulrika pillade på honom och Ebban blev allmänt överlycklig, trots att ingen Gibson var med.
Har sysselsatt mig idag med att städa, måla i min målarbok och göra pizza förutom allt det vanliga pysslet hos hästarna som alltid tar längre tid än jag tror. Helena har ridit Strålan en sväng.
 
Leff <3
Men vad sjutton gör han med sitt bakben...
2 kommentarer
Therese

Härligt att du börjar kunna koppla av lite.

Ulrica

Det var så skönt att se att ni står på alla (nåja) era ben och ja- ni är ju ett gäng som har varandra. Ett starkt band <3