I min bubbla

En fördel med att jobba natt är att jag inte missar såna här fantastiska morgnar.
Jag och Leffe tog en promenad, han var superpigg och glad, fingubben, jag fick pinna på utav sjutton för att hänga med och sen var luftrören missnöjda igen. 
Gud vad jag är less på att vara sjuk hela vintrarna, det har liksom varit så i några år nu. 
Sen åkte jag hem och sov och Helena har haft ut Stråla som känts bra. Däremot har Skorpan börjar hosta. Bara hosta inget snor. Så nånting är det ju som snurrar bland dom. 
 
Nu sitter jag på jobbet och dricker kaffe och läser en bok. Alltså. Läser. 
Jag älskar böcker men har inte klarat av att läsa på flera år. Men det verkar ha lossnat nu. 
Vissa saker är så självklar men lätta att förtränga. Jag behöver vara i mitt huvud, jag behöver stillhet både för kropp och själ. 
 
Jag håller även på att lyssna på boken Själv-kraften i egentid av Linus Jonkman, där får jag liksom tänka till och gå tillbaka till där jag behöver vara. Inte bara själv, utan i ro och stillhet. Klart som fan att jag inte mår bra när jag inte ger mig det. 
Jag är så introvert som person så jag gränsar till autism liksom.
Extremt introvert  hsp och med smärtproblematik. Jag klarar inte av världen liksom, jag behöver vara i min bubbla. Där jag hämtar energi och laddar redan svaga batterier och när jag inte kunnat vara där utan det har varit samma kaos och högljudda panik i bubblan som ute i världen, då stänger jag ner totalt. Det går inte. 
 
Så kan jag ju komma med boktips igen, till både introverta och extroverta Linus Jonkmans böcker. 
Introvert och Själv. 
Mycket intressanta.
0 kommentarer