Vad är det nu för dag?

Hoppsan hejsan vad tiden går fort, det har redan gått 3 dagar av min semester, mycket kvar förstås men måndag och tisdag minns jag knappt. 
 
Måndag var jag med Ebba till veterinären och för att göra en lång historia kort så har hon ont i ryggen. Hjärtat. Fick bära ner en gammal hundbädd åt henne då hon inte får och heller inte riktigt vill/kan hoppa upp och ner i soffan mer. Inne hos oss har jag gjort en liten ramp så att hon enkelt kan kliva i och ur soffan
Sen kom Ulrica förbi och hade sina hundar med sig, vilken lycka det var för Ebba och fint för matten att få ha dom där en stund, allihopa. 
Stråla fick lite behandling och njöt som vanligt i stora drag
 
 
Typ drogad häst.
 
Rino fick pyssel och gos.
 
Tisdag fick Rino pyssel och gos och en promenad, han verkar riktigt knackig så jag har helt lagt varenda liten förhoppning i soporna inför återbesöket på måndag. Nu tar vi bara en dag i taget och matar kusen med godis.
Det var det där med vit häst, nytvättad vit häst.
Men lätt att damma av iaf
Hjärtat
 
Idag red jag Stråla en sväng, hon kändes fin i kroppen och såg bra ut från marken, väl uppe på ryggen så var hon väldigt matt i kroppen, speciellt bakärran var inte med. Hon svarade bra framåt med det fanns inget engegemang och energi i rörelserna och hon blev fort trött. Nästan så hon släpade fötterna både fram och bak. 
Imorgon ska hon få hoppa några skutt med Helena, jag hoppas det sätter lite snurr på kroppen. Lite gymnastik inför kursen.
För snart åker vi på kurs. Jisses så fort det gick, ska bli skitkul.
 
Fingubben
 
0 kommentarer