Onsdag

Oj vad man får ont i huvudet av att gråta mycket och trött blir man. Utmattad. Ändå vill jag inte sova, sitter och kämpar emot ögonlocken som vill falla ihop. För oftast är det precis då ögolocken börjar ramla ner som tankarna kommer och dom orkar jag inte med. 
 
Det har varit en fin dag, superhärligt väder och jag har varit hos hästarna mellan 11 och 18.
Först påbörjade jag att städa vilket verkligen behövs men jag hann inte mer än börja så kom Ulrica och masserade Stråla. Stråla var väldigt öm i rumpan igår och hade jättesvårt med galoppen. Hon hade  varit på rymmen tidigare under dagen igår och ätit gräs (och Ivan har än en gång missat att han måste ringa mig OMGÅENDE när hästen är ute ur hagen, suck. Hon kan faktiskt dö fick jag förklara för honom än en gång) så Stråla fick sig ett ganska rejält pass trots allt, fång vill vi inte ha så då tar vi lite öm i rumpan. Vi gick mest i skogen i lingonriset men rullade även på i galopp dels för att se om hon lossnade och dels för cirkulationen. Efter turen kylde jag benen länge.
Nåväl, hon svarade bra på massagen och stod fint på båda bak efteråt, istället för att vila ömsom det ena och det andra benet. Blir intresseant att prova rida imorgon och se om det känns någon skillnad.
Sen kom Ann. Jätteroligt, häng och en massa hästkli och så gick vi en promenad till hamnen med Stråla och Leffe.
Helena kom förbi en sväng och säger att hon mår bra från hjärnskakningen nu och i samma veva även Anna och där blev dagen mer sorglig än fin. 
 
Älskade vän
1 kommentar
Lena

Så sorgligt..för jag antar ett ni tagit ett beslut...?