Men så fint dårå

13 blåsor kan jag räkna till på underläppen. Alla bah: ooooh så intressant!! Men ursäkta mig men det gör så jävla ont 😭 för att inte tala om hur äckligt det är när det varar och geggar. Återigen, tack gode gud för munsårsplåster.
 
Hade en fantastiskt mysig dag igår, gick av jobbet kl 8 väldigt fint var det på jobbet också, väldigt fint, och åkte hem och placerade mig i soffan med Ebba som var helt vansinnigt kramig, supermysigt. Kollade på en massa avsnitt av "gift vid första ögonkastet" på SVT play och grinade, jag tror mina hormoner är lite crazy jag grinar hela jäkla tiden. 
Väldigt intressant program iaf och vissa av deltagarna blev jag så förtjust i.  Ragatan Eva not so mutch, jisses vilken vidrig människa. 
 
Sen målade jag och lyssnade på Özz Nujen och grinade lite till, lite skratt och en hel del gråt, angående flykt och Sveriges tillverkning av minor och bomber. 
Så fruktansvärt. Så förfärligt. Och folk har MAGE att klaga över flyktingar. Vidrigt.
 
Åkte till hästarna och myste med Rinon, fantastiska underbara väsen. 
Gudomliga lilla person 
Bara att vara nära honom och umgås gör mig varm och lycklig ända in i själen.
Hur det än slutar det här är jag så tacksam över att ha denna individ i mitt liv och ha fått möjlighet att conecta så och hjälpa honom att komma ut ur sitt skal och bli en lycklig och älskad häst.
Väldigt väldigt speciellt faktiskt. Lite som min egen lilla "Min häst story" liksom. 
En once in a lifetime häst 
 
Sen en perfekt ridtur med världens bästa Stråla 
En lite längre ganska lugn tur. Hon var lite sådär sävlig som hon ska vara men ändå med energi och tryck och bjöd på en suverän ridkänsla. Gjorde en galoppfattning från skritt som blev helt makalös och jag sa "ooh! Hihihi" och så fick vi några fantastiska kraftfulla galoppsprång så jag var tvungen att oh:a och hihihi:a igen. 
Fina fina häst. 
Traktorer mötte vi också flera stycken, fort körde dom och vissa hade gödselvagnar bakom, stora ekipage, Stråla vickade inte ens på örat åt dom DUKTIG tös. Stort framsteg faktiskt då stora fordon alltid har skrämt henne lite, speciellt om dom kommer fort.
 
Fin fin dag så jag fick samla energi inför lång jobbhelg. 
0 kommentarer