Snö

Något hade iaf ätit upp maten som jag hade ställt ut, kan ju vara något annat djur också fast jag försökte gömma undan den. Förstår dock inte varför hon inte skulle ge sig till känna om hon är i närheten. 
Hoppet är väl inte på topp.

Igår fick både Stråla och Rino en sväng med cykeln.
Först Stråla som var ganska seg och snubblade mycket på den mjuka ojämna vägen. Vi for ner till hamnen och gick runt på skogsplätten där, lyfta på benen, runt träd, upp och ner och över stockar, sen en extra runda med cykeln då jag bad henne skritta på i rask takt. 
Mindre snubblig sen.
Rino och jag drog ner till viken i skritt och trav, oj vad han tyckte det var skönt att få trava på. Sträckte ut halsen, öronen fram och frustade friskt. Lite små backar upp och ner efter den vägen också. 

Nu sitter jag på jobbet och även om det känns fint så är det ändå lite småsurt med helgjobb ibland. Nu i helgen missar jag både hingstpremiering och Lotta träning.

Rätt bra att vinterdäcken sitter på än
1 kommentar
Ullis

Jag fick ur en del muskelknutor i hamstrings, så Stråla var nog rätt stram/öm där. Blir bra att fortsätta på tisdag! Skall visa en skonsam stretch också. Försök hålla blodgenomströmning där, så borsta rätt hårt i cirklar över hela baksidan - gärna varje dag!

Svar: A, hon var rätt öm i ryggen också.
Stjärnstrålar