Blött

Nej ridbanan var inte brukbar idag, skrittade runt en liten stund och försökte träna på vad vi fick med oss från kursen fast det gick lite halvdåligt med det dåliga underlaget, Strålan kämpade på iaf och släppte fint emellanåt. 
Sen tog vi en liten sväng runt byn, lite trött tös idag, försökte iaf jobba henne lite, det blev nästan bara skritt men gjorde några travövergångar, det gick segt och hon var inte riktigt med mig, sista sträckan på hemvägen började hon rusa så i traven så vi gjorde trav-halt-trav-halt istället och jäklar så fin hon blev då lyfte ryggen och jobbade väldigt fint, lyhörd och med. 
Mycket nöjd. Allmänt mysig liten tur men är så sugen på mer ridbanejobb, hoppas den tinar fram fort nu. Skulle vara roligt att kunna löshoppa lite också. 
 
Tinar gör det iaf. Dags att sjösätta båten snart
Lagat mina gummistövlar som läkt in massor med vatten men dom läker ändå, kanske måste köpa nya fast jag köpte ju Tretorn för att slippa köpa nya typ varje år 
 
 
 
Annars slö dag med tv tittande, påbörjat s1 av Vampire Diarys minns ingenting så det är lite roligt, Damon gör dock hela alltet så här i början iaf. Sovit 3 timmar mitt på dan också väldigt skönt. 
 
1 kommentar
Ann

Fick CRW-gummistövlar av mamma för nåt år sen, faktiskt chockad av hur bra de är

Svar: Aha, där ser man.
Stjärnstrålar