Två farbröder och en liten tant

Det blev en jobbig kväll och natt, ångest ångest är min arvedel som Per Lagerkvist uttryckte det.
 
Fast idag har jag varit och inhandlat skruv och fästen och funderat lite och kommit fram till en relativt enkel lösning. Det kommer inte att bli något slott som Rino får bo i (jag har varken tid eller ork till att bygga något proffsigt) men det kommer bli helt dugligt, huvudsaken är ju att det är tätt och torrt. Det enda jag nu behöver är plåt till taket, annars blir det inte så torrt, resten har jag så jag blir iaf inte ruinerad (igen) på kuppen. Fy satan vad pengar är en evig källa till denna ångest och stress.
Och eftersom jag har tänkt köpa material och fylla upp utanför ligghallen så dom slipper drunkna i lera så kommer jag sätta in av det till Rino också och så spån ovanpå så kommer det bli toppen. Inte lika bra som om han hade kunnat gå med dom andra men... Det tråkigaste blir ju att han blir utanför, det är ju så mysigt att ha dom i lösdriften och kuna umgås med alla på en gång, då kommer han stå i hage vid sidan om istället.
Åh, tänk om man hade kunnat tala djuren till rätta..
 
 
Eftersom jag drällt bort halva dan på stan idag så hann jag inte med det jag tänkt med hästarna fast Rino motionerade gode nog igår så han fick vila idag, ser iaf helt fräch ut i hagen, och så tog jag ut Stråla på en liten tur. Det blev bara en barbacka skrittur i backarna på näset, hon var lite stel i början men mjuknade efter skänkelvikningar, öppnor och klättring. Troligtvis gårdagens hallaballo som tagit på henne också samt att hon stod hela förra veckan vilket inte är bra för henne.
Jag tenderar till att glömma bort det. 
 
Finaste farbror. 
 
Och finaste tant
Det var så himla gott att komma till hästarna efter en natt med ångest och en dag på stan. Stilla lugn och bara fint. Ro i själen.
 
Första yogan på över 3 månader idag. Det var en perfekt start med mest uppmjukande övningar. Lösgörande för ryttaren liksom. 
 
 
Idag lyckades jag fånga Ebbas kärlek på bild och jag tyckte den bev rätt cool
Fina farbror Gibson med sin fräsiga matte, jamenar hur många matchar tandborsten med outfitten liksom  
 
 
1 kommentar
ullis & farbror gibson

What!? Såg aldrig att du tog foto på oss, hahahaha! Och jäsiken vad jag matchar alltså.. hahahhaha

Svar: Mihihi
Stjärnstrålar