Tappad sug

Gud vad jag känner mig som en dålig matte, jag har liksom tappat sugen. Det känns skitjobbigt att fara till hästarna, väl där så uppskattar jag deras sällskap jättemycket men att åka dit och allt runt i kring (helvetesjälvaskithelvetsväder) känns bara jobbigt. Nr jag tom väljer att städa istället liksom...
Och Stråla känns just nu som att hon inte blir nå bättre alls. Hon var dessutom på rymmen i morse jävlahästjävel och åt fruset gräs, jamendetärjuunderbart. 
Suck...
 
Hursom så är det jäkligt mysigt i mitt lilla bo ibland. Nystädat, renbäddat, inlagd matta, en snarkande hund och en snarkande katt och tända ljus både ute och inne så blir det supermysigt. 
Det har kommit lite snö idag och jäklar vad vacker det blev på en gång jag blir påmind om varför jag brukar älska snö. 
Tanken är att ta ut Stråla på en promenad innan jag kvällsar dom, få se om hon tar sig fram eller om det bara blir styltigt, Rino vet jag inte om jag vågar ta ut alls. Får testa imorgon och se om han slår ihjäls sig. Vi vill inte ha nå mer sträcknigar eller annat skit nu när det äntligen börjar bli bra igen. 
 
Snökatt
 
Roat mig med att baka rabarberkaka. Sjukt god! 
2 kommentarer
Lena

Samma här, tappade sugar finns det nog gott om just nu, mina har bara skrotat i hagen den här veckan.....:( Skönt iaf att Ivan är bättre!

ullis

Hästfolk utan ridhus har nog tappat sugen rätt rejält på sistone, mer eller mindre.. Pga. vädret! Och mörkret! Och du har ju lite mer att addera till det- som lite småskruttigt i både hästkroppar och din kropp.

Hoppas det vänder snart. Oh my, jag längtar till nästa år. Nytt år, nya möjligheter, ny blida och vackra kvällar att se fram emot! Längtar redan efter att ljuset skall återvända..

Och du! Tänk på att du skottat och grejat. I flera timmar. Självklart skulle du bejhöva lite ledigt, det har ju inte med hästarna direkt att göra <3

Svar: Nej det är ju inte hästarna i sig utan allt runt ikring. Och det är klart, om iaf en häst hade varit fräsch så hade det nog varit en lite annans sak.
Stjärnstrålar