Skickligt

Ja slitsamt vart det men roligt jobb då det blir bra för hästarna. Lustigt vad lätt en del saker går bara man är tillräckligt motiverad. Sen återstår ju att se hur länge det alls ligger kvar innan allt grus har drunknat i leran. 10 ton var det lasset, hade nog behövts 20 ton till egentligen. Men vi börjar så här. Lastbilen körde fast när hon var ner och tippade, jag är otroligt tacksam att hon alls tog sig ner i hagen då blev det ungefär hundra gånger lättare för mig, skicklig chaufför, jag är dock lite tveksam till att våga låta nån fler köra dit som det är nu, mjukt som fan i marken, om dom alls tar sig därifrån sen så har dom kört sönder hela Ivans gräsmatta typ... 
Ah, vi får se.
 
Lektionen med Rino gick superbra, red bara skritt då han var lite knackig i traven på böjt spår idag så vi jobbade med lösgörande i skritt. 
Superfin, PIGG och rask, skrittade raskt och glatt i 45 minuter (+promenaden dit, promenaden hem gick lite långsammare) 
Så otroligt känslig så det blev en del missförstånd men när vi väl fick till det (när piloten fick ordning på sin kropp) så gick det så lätt, vi bara gled fram liksom. 
Mycket öppna jobb, en del sluta på volt och början till bakdelsvändningar. Han gjorde allt och lite till fast det blev jobbigt ibland. Och så visade han upp sin spanska skritt också då han inte riktigt förståd vad vi ville och så råkade han få beröm för det och då var det svårt att sluta
Raring!
 
 
 
Skorpan och Stråla fick sig en sväng med cykeln, tyvärr med en extremt oengagerad matte som varit i gång jäkligt länge, skottat en satans massa grus, varit på ett psykiskt jobbigt läkarbesök och ridit Rino samt inte tagit sig tid att äta. Smart, I know.
Men dom fick komma ut iaf och röra på sig och dom var pigga och glada båda två, Stråla lite småtrött på hemvägen. 
 
 
Leffe han är ju som han vart, tog bort labyrinttråden och han var över en gång men sen fastnade han på gränsen där tråden varit och sprang fram och tillbaka och skrapade och var allmänt olycklig för att han inte kom åt sin mat som låg två meter ifrån. 
Åh, kkkkkära nån man får nog inte gå här nej det får man nog inte. 
Han som blev kvar ensam i hagen fast tråden låg på backen och dom andra 3 drog långt åt fanders på stället vi bodde förut. 
 
 
 
Få se om jag hinner få färdigt i hagen imorgon, är lite ledbruten nu så det kanske inte går lika lätt imorgon som idag.
0 kommentarer