Ny frippa

Vad ni är GULLIGA!  
 
Varit och klippt mig idag, så nu kör vi på lugg och lite kortare hår igen, jag är dock ine lika nöjd med luggen den här gången, den är på gnällen för kort och på gränsen till att se fånig ut men snart är den nog bra längd. 
Gjorde lite ärenden på storheden också och på väg hem sen var jag så trött så jag verkligen höll på att somna bakom ratten. Plus tokont i nacken. De planerade aktiviteterna med hästarna fick vara för jag vara bara tvungen att sova en stund innan yogan.
Det var väldigt nära att jag inte åkte på yogan heller men den är så viktig och bra så det kan jag inte tillåte mig själv att ställa in, speciellt inte som det inte var nånting förra veckan och nästa vecka jobbar jag.
 
Efter yogan var det svinhalt (plusgrader igen) och innan jag hade mockat och fixat med mat och vatten och pussat hästarna så var magen rätt hungrig, 11 timmar sedan den fick mat senast, så det var bara anse sig besegrad och låta hästarna vila.
Men jag gillar det inte och jag mår inte bra i själen av det.
 
Jag blir lite trött på att jag blir så besviken när det kommer bakslag, efter alla år så VET jag ju att det blir så här ibland men det har varit så pass bra så pass länge nu så ett sånt här bakslag gör mig besviken. Jag hade väl ändå nånstans hoppats att jag skulle slippa det, "frisk" blir jag ju aldrig, det har jag nog accepterat, tror jag... men jag hade iaf hoppet om att det som kännts så pass mycket bättre skulle hålla i sig, typ resten av livet.
 
 
 
 
Fina fina gosehästar iaf. Mysmular. 
 
Oldie igen, finfarbrorn i Siknäs
Sötnäsa i Siknäs
 
1 kommentar
ullis

Nä, det är ju det där.. "nykter matmissbrukare". Man kan vara frisk men blir aldrig fri.