Nu blev det svårt

Om man väcker prins Rino mitt i sin skönhetssömn så kan det hända att prinseni fråga tycker att det är väldigt jobbigt att gå på promenad. "Puhuuhuhuh. Suck. Puh. Uuuhuhuh. Puh. Suck. Uh. Uh. Uh. Puh. Uh. Uh. Uuuuh. Suck."
Tog med både Stråla och Rino samtidigt och det gick ju hur bra som helst, varför tvivlar jag? Ärta. Det blev genast lite lättare att ha två som ska rehabas från backen. 
 
 
 Som vanligt så kan ju inte vädret hålla sig "lagom" (det enda som inte är "lagom" i Sverige är vädret liksom  ) så det smällde till och blev 15 grader kallt istället för 7 grader varmt och regn. Hur roliga blev hagarna nu då?!? Avdelning brytna ben. 
Tvi fan. Och imorgon ska det regna så då kommer det bli snorhalt. Jamendetärjuunderbart. Varförborjagidethärjävlalandet?
 
 
 
Jag kommer jobba runt 65 timmar den här veckan. I helgen ska vi bo på hotel och ha det trevlig så det blir skitkul tror jag, jag är taggad. Däremot så ska Helena bort, på Stockholm Horse Show. Wow, lite smått avundsjuk faktiskt. 
Det blev ju lite kinkigt då. Hoppas Sara kan åka dit iaf annars blir det svårt som fan nu när Ivan är skruttig. Mat kanske jag kan ösa på så dom bara behöver kvällsmat på lördag men sen på söndag då? Och vatten? 
Ajsing. Det märks verkligen hur mycket ivan gjort nu när han inte gör det. Det blev genast mycket mer jobb åt mig. Bara allt vatten han burit och gett frukost varenda dag. 
 
3 kommentarer
Chricko

Jag är hemma i helgen om du vill att jag ska ge de Hö så går det bra

Svar: Det kanske jag nappar på om du menar det =) Ett mål iaf. Jag hör av mig.
Stjärnstrålar

ullis

Hade det inte varit så att jag inte ens kan rasta mina egna djur, hade jag gladeligen tagit hand om dina i helgen!

Vädret är verkligen upp & ner, haha.. fy fasiken.. Du missar ju inte direkt dyrbar ridtid..

Svar: <3 Du ska bara tänka på att läka =)
Stjärnstrålar

Tiger

Hade gärna hjälp dig om jag kunnat!

Sjukt kul meme, hahahaahah!

Svar: Eller hur!
Stjärnstrålar