.

Det kändes inte riktigt läge att babbla om triviala saker igår...
Inte idag heller kanske. 
Jag kan dock inte hjälpa att tänka tanken att det här är något som händer hela tiden men så fort det kommer nära så blir det en sån enorm grej. Varför är det inte lika hemskt varje gång? Varför engerar sig inte folk lika mycket varenda gång? Bara för att det blir så påtagligt nära och väcker tankar om att det "kan hända mig också".
Det är lite så jag tänker, jag fattar dock att det är något nytt och stort som hänt. Lite som 9/11 liksom. Skrämmande.
Fy fan.
En annan tragisk del i det hela är ju att rasisterna får vatten på sin kvarn och idiotiska uttalanden flödar lite varstans. 
 
Jag personligen skulle mest vilja dra täcket över huvudet. Jag är allmänt slutkörd och orkar inte riktigt ta in allt elände och det tar sån energi att bli arg, lessen och grubblig. Borde egentligen ta en total internet paus. Några lediga dagar, bara jag Ebba och hästarna och inget internet. 
Det är vad jag borde men troligtvis inte kommer göra. 
 
Jag är glad att jag inte hunnit plocka ner sommarhagen då jag fick stoppa dig Leffe och Stråla igen, det går inte att vara i vinterhagen, leran är typ magdjup och med Strålas rygg, nej. Så får dom komma in och sova istället. Shettisarna går i vinterhagen men dom håller sig mest på den uppgrusade ytan som snart ger efter den med. 
Rinos hage är den bästa, helt okej om än jävligt lerig på sina ställen den med.
NU ger jag upp, NU vill jag ha vinter. Satans jävla regnhelvete.
 
4 kommentarer
Linnea

Håller tummarna för Rinos rygg, och ja visst är det skit med all lera. Klaffs klaffs sen fryser det på och blir stenhårt och knöligt istället, hur bra är det för sköra hästkroppar?! Å vi har som ingerst att flytta dem då allt bara är ett jäkla lerhål här. Fy. Dock skönt att veta att de har 80 kvm någorlunda torr ligghall iaf... Men där när de kom underkyld spöregn och var -1. Nä då åkte de in. Nån måtta får det vara på eländet.
Men som du menar, just nu är de kanske inte läge att gnälla över småsaker.

Svar: Mardrömen vore ju att det skulle frysa helt det här, då kan ju ingen gå utan att bryta benen sen. Skönt att ha ett riktigt stall som rymmer alla.
Stjärnstrålar

Lena

Mina har också fått byta hage, menden är snart söndertrampad den med...
Nu behöver vi vinterkyla i några veckor!! Sen kan snön få komma. Så som det var "förr i tiden" Då klagade vi på att det var stenhårt och knöligt och att det bara gick att skritta, men det var då tusen gånger bättre än detta regnande och lera!

Svar: Det behöver frysa sakta så det fryser bort lite vatten och så´att leran hinner plattas till lite. Tänk om det stenfryser i i groparna som är, fy fan. Brutna ben,
Stjärnstrålar

Divorce your horse

Håller med det är inte roligt med gyttjan men samtidigt längtar jag inte till vintern

Svar: Jag vill inte heller ha vinter men fick anse mig besegrad av 2 veckors konstant regnande...
Stjärnstrålar

Therese

Nä fy sjutton vad less man är på allt elände som händer i världen!
Det är svårt att ta in allt, det går inte.
Man tycker ju att ens egna problem inte är nått och så är det väl men dom försvinner ju inte ändå.

Leriga hagar dras vi med är också, riktigt tråkigt. :(
Hoppas nu inte dina hästar blir sämre av det.