Blåhand

Full rulle även denna dag.
 
Skjutsat mamma till tandläkaren och gjort en massa ärenden. Gick ut med Ebba på promenad i karlsvik och gick vilse, det var faktiskt lite obehagligt att inte ha nån koll alls på vart jag skulle.
Ebba är så rolig, hon ska alltid vara först på stigarna
 
Blå och blodig om händerna som alltid när det är broddat på eller av häst. Nu var det dags att Rino skulle få sina broddar men som alltid efter att ha gått och nött utan att matten ha stoppat nånting i broddhålen så är det ett litet helvete att få på dom där jäkla brodden. Tillslut blev reultatet traktbrodd runt om. Inte vad jag hade velat men bättre än ingenting iaf och förhoppnngsvis håller sig den där jävla snön borta ett tag till. 
Om det håller sig snöfritt i 3 veckor till så är det ändå dags att sko om. Så får vi hålla oss borta från asfalt tills dess.
Rino var jätteduktig, stod som ett ljus fast det märktes att han tyckte det var jobbigt. Massor med beröm. Jobbigast bak för honom som tur var gick dom lättast.
 
Sen stoppade jag honom i hagen igen vi får ta en ridtur imorgon. Tänkte åka på WE träningen idag men halt på vägarna och mörkt som i graven. Satan så dåligt man ser. 
 
Stråla och Skorpan fick en tur med cykeln, pigga tjejjer.
 
Och så har jag kärrat grus. Och kärrat lite till grus och svettats som en gris. Det tar ju aldrig slut. Jag tror nån jävel kärrar tillbaks det på nätterna. 
Satan vad det tar på mina magmuskler att skotta och kärra grus. Nästan synd att det är över snart, jag menar, jag kommer ju knappast underhålla dom där musklerna sen. Inte på långa vägar på samma sätt iaf. Får väl skotta och kärra snö i vinter istället. 
 
 
0 kommentarer