Wow liksom

Så fina hästar jag har äran att ha i mina hagar. Idag har jag spenderat 11 timmar med dom. Började dagen med att vänta på hovslagaren och medans vi väntade på hovslagaren som var lite sen så fick Stråla gå lös och beta lite och Festis fick snacka lite med ponnybrudarna för första gången.
 
 
 
Senare åkte jag och Stråla iväg på Lotta träning och jag är så imponerad av min häst, hon var så lugn fast vi var på ett helt nytt ställe med många hästar, mycket kossor runt ridbanan och grejer lite överallt. Mycket att titta på för fröken men helt lugn.
Ett tag gick hon mest och glodde på kossorna brevid banan och hade inte riktigt fokus på mig varpå jag säger: "Hon är så intresserad av kossorna" och Lotta svarar: "Ja men underbart, vi behöver alla någon som är intresserad av oss, så fint att hon kan bidra med det då"

 
Man bara måste älska Lotta.
För övrigt är jag väl lite så där nöjd, jag älskar att rida för Lotta men det känns inte som att vi får komma nån vart. Idag fick jag rida tillsamans med ett barn så vi fick skritta runt och träna på stopp och start och svänga. Det är ju iofs skitbra att träna på grunderna för hur det än är så är det så lätt att halka in i den ridningen jag INTE vill ägna mig åt så det är toppen att nöta nöta men samtidigt så kan vi ju så mycket mer och vill så mycket mer än starta och svänga.
Imorgon ska vi iaf rida med en som jag vet är ganska duktig så då hoppas jag vi får det lite mer avancerat. Vi får se dagen som kanonbra milöträning och repetition.
 
När vi kom hem igen så var det bara stoppa i sig middag och sen slappa i soffan ett tag innan det var dags för nästa häst. Det var nästan lite motigt att ta sig iväg igen men bara nästan. Så drog med mig Festis till ridbanan där vi averkade vårat första dressyrpass tillsammans. Men vilken pärla! Hjälp vad rolig han var att rida.
Det tog en liten stund innan kommunikationen var på topp, en liten stund bara, det var så mycket att titta på, men sen. Ja du jäklar vilken dressyrpålle. Där fick jag också känna att jag kanske kan rida ändå. Jätteroligt. Och inga missförstånd alls vilket jag kände lite på provridningarna eftersom han är så pass mycket westernriden så fick jag svar som jag inte hade förväntat mig. idag fick jag bara det jag jag förväntade mig..
Han tuffade på i fin form och när jag bad honom höja ryggen lite så höjde han den massor, la till ytterskänkel lite så fick jag sluta på volt i trav, så enkelt och smidigt. Tjoff tjoff bara. Vilken häst. 
Låg lite bommar framme också vilka han klev jättebra över.
Hade kunnat rida hur länge som helst men fick ge mig efter ett tag då vi får ta det sakta men säkert. Dessutom var ridbanan SKIT. Inget ovanligt. 
 
Oh vad roligt, nu vill jag rida mera mera.
Han kan konsten att chilla, idag har jag funnit honom så här två gånger.
1 kommentar
Johanna

En riktigt bra dag.