Problem?

Absolut i-landsproblem, visst. Men att ha ständig värk och vara kroniskt trött så att jag inte orkar göra allt som jag vill göra, det är ett problem för mig. Att sen jobba 62 timmars vecka är också ett i-landsproblem (på hög nivå) och att känna att jag måste vila för att alls orka med absolut. 
 
Att ha ständig värk och en ibland förlamande trötthet som ständigt finns i kroppen det tror jag inte att någon i u-länderna ser som ett problem men det är ett problem för mig.
Och hjärnan som ständigt grubblar på andra i-landsproblem så som om man har råd att betala djurens veterinärräkningar gör det hela ännu lite jobbigare och hela kroppen ännu lite tröttare.
 
Hur det känns att leva med kronisk värk går inte att föstå för någon som inte har det. Så det må låta som en löjlig bagatell om man funderar över motionera häst eller ligga i soffan men det finns en hel del bakom det också. Även om det inte är ett riktigt problem.
 
Nej jag är verkligen inte på topp nu, varken fysiskt eller psykiskt. 
1 kommentar
ulrica

Men vet du men vet du men veeeeeeeet du!! Om 1½ vecka åker vi och då skall vi rå om varandra till MAX :D Det kommer bli så himla mysigt och på tåget kan vi vila huuuuuuuuur mycket som helst och vara fulladdade med energi till ridlägret. KRAAAAAAM!

Svar: Söta rara du. Kraaaaaaam tillbaks.
Stjärnstrålar