Prosit

Det var himla skönt att åka buss, ner iaf då det var lite folk på bussen, hem var det fullt, varenda plats var full men det säjer ju sig självt faktiskt just en söndag å den tiden. Nästa gång får jag kanske åka nån annan tid. Inte för att det gör nått men det är inte lika avslappnade att måsta sitta och trängas med nån man inte känner.
 
Bra helg som sagt, som alltid. Jag brukar önska att vi bodde närmare varann men då hade det å andra sidan inte varit så här mysigt att komma iväg heller. Det blir liksom lite extra speciellt nu. Lite extra speciellt när Therese kommer hit och lite ännu mer extra speciellt att få åka bort, det blir lite miljöombyte på köpet.
På fredan så gick vi på stan och fikade bla på lördag tittade vi på lite trevlig ridning och promenerade i solen samt såg en riktigt obehaglig film som jag sen hade mardrömar av under natten och på söndag så var vi till en bekant som har 3 bassets (och 9 katter) och hälsade på
4 månder unga Unni. 
Jamen gullesnutt. Så nu har jag bokat en valp  Nåja, anmält mitt eventuella intresse en sisådär 2-3 år från nu. Puppies alltså. Sen hade hon 3 kattungar också. Gullesnutt.
 
Så var den helgen förbi och nu är jag sjuk. Bläh!
Har iaf varit och hängt hos hästarna i finvädret och kunde inte riktigt låta bli att köra Stråla en sväng. Över ett år sen sist. Ponnyerna hakade på och vi skrittade bara ca 20 minuter och det gick bra. Lite bråttom hem blev det och fröken Stråla blev lite svettig trots den lugna turen.
Ska testa göra detta kanske 1-2 gånger i veckan och se hur det funkar. Vore så trevligt att kunna köra också.
 
Fastedag idag och det går som en dans. Tack för det, sist fick jag ju ge upp men idag var det lika lätt igen. Ca 400 kalorier ätna. 
0 kommentarer