Nu är det nog

Mycket piggare idag. Halleluja! Idag har jag orkat hålla ögonen öppna, imotsats till att ligga och blunda och lyssna på tv. Har även orkat hålla mig upprätt flera timmar i sträck. Det går framåt minsan.
Ha ha, mycket smickrande bild på Stråla där. Det snygga midjebältet som gör att hon ser extra slank ut är för att en magnet ska sitta på ländryggen.
Och jo, jag har jävligt trasiga skor. Jepp, inte råd att köpa nya. Mina vardagsskor är nästan lika illa fast inte riktigt.
 
Jäkligt jobbigt att göra höpåsar och borsta men kan man sitta en stund i solen emellanåt så gick det fint.
 
Kunde inte riktigt låta bli att ta en liten körtur också. Det är ju iaf jäkligt mysigt och jag är fullt övertygad om att man inte mår bättre av att bara vara inne när man är sjuk. Ut så fort man bara orkar. Ut ut.
 
Ponnyerna hakade på såklart
Det blåste rätt rejält som synes 
Fräsiga frippor på flickorna.
Stråla var kolugn och skrittade på med långa tömmar ner till hamnen och hem igen. Fina fina häst.
Gud vad jag önskar att jag ska orka jobba i helgen. Annars missar jag 24 timmar helgtid.
 
Jag känner ett hett och intensivt hat till snor just nu. Jävligt irriterande. Men det som är mest jobbigt med att vara förkyld är att jag alltid tappar smak och lukt. Totalt. Alltid. Det har ingen betydelse om jag är täppt eller inte, så det beror inte på det. Det bara finns inte en tillstymmelse till smak och lukt. Koskit eller chokladpudding hade kunnat vara vilket som. 
Kattskit eller parfym. Känner ingenting.
Och jag hatar det. Det också.
Det är faktiskt en stor skräck att det ska försvinna helt. Det kan det ju faktiskt göra. Iofs så skulle det vara jäkligt enkelt att gå ner i vikt då och hålla sig smal. Men satan så tråkigt.
 
Trevlig dag men jag vill vara frisk NU.
2 kommentarer
Neapocalypse och tinkerhästen Clooney ・゚♥

sv: Han får ju inte belöning när han inte gör det, men nu sist jag red så belönade jag ju får att han stannade på signal, och det är klart han får lite lägre energi då :) kommer lägga in ett pass där jag belönar för ökat fart (på kommando) och hoppas få till traven då.
Annars kommer jag att träna på traven på uteritter eller på utebanan, där han har högre energi, tills det sitter och han fått bättre kondis :)

Neapocalypse och tinkerhästen Clooney ・゚♥

sv; ja du menar så! ja men min kompis kom och hjälpte till som "draghjälp" sen (att springa bakom någon på marken går nämligen utmärkt!) och sen så fick det vara bra så! Men till nästa gång i ridhuset blir det bara skritt och så jobbar vi med högre gångarter utomhus :)