Mörkt

Det är tungt nu. Riktigt tungt. 
Det är tur det finns tv/dator. Jag har på några dagar hunnit se Mulan, några avsnitt av Vänner, The Little Couple, The Strain, TBBT och The Fellowship of the Ring. Har även sett en del Farmen, Biggest Loser, Hela england bakar, Sveriges Mästerkock, Ninja Warior och säkert nått mer skräp också. 
Vilket fantastiskt liv. Men det är bara så skönt att förvinna bort i andra världar en stund.
Jag har länge längtat efter att se om LOTR trilogin, nu blev det av att jag började. Det absolut bästa som gjorts nånsin är i kategogri film LOTR och i kategori serier Vänner. Att se Vänner är som att komma hem. Jag älskar verkligen den serien. Trots att jag kan i princip alla repliker så är det lika bra varenda gång jag ser det.
 
 
2 kommentarer
Tiger

Ja, tack och lov för serier! När ting är rätt jävligt är deras värld ett välkommet avbrott. Det är en bra sak.
Finns fantastiskt mkt bra poddar med, om du är en så som varvar med att lyssna?

Å om du gillar Vänner och Matt LeBlanc så se hans nya satirisk sitcom "Episodes". Kanske har jag redan tipsat om den? Matt spelar sig själv, eller en variant av sig själv.. hehe. Gästspel av nån från vänner också en bit fram. Håller på med 4:e säsongen, korta eppisar, lite ojämn men Matt är fantastisk!

Ang hästbloggarna, jag läser baraelvira efter förra gången du tipsade och hon skriver ju HELT fantastiskt, så pedagogisk, ödmjuk, tuff och respektfull. Även imponerad på sättet hon svarar på frågor i tex film. Fantastisk människa och utan att kunna så mkt om hästvärlden tror jag fler som henne behövs.

Hoppas, hoppas det snart vänder för dig. Hang in there.
Kramar

ullis

Hur skall vi göra för att vända det mörka till ljust för dig?