Men suck och snark

Jag började dagen med att träna lite. Det är nästan så man skulle kunna tro att jag fått en stroke eller nått annat personlighets förandrande slag.
 
Sen var det möte på jobbet där en väldigt förkyld person satt och hostade rakt på mig i en timme så nu kommer jag bli sjuk lagom till helgen. Prima.
 
Jobbade några timmar och sen. Sen åkte jag ochs kulle hämta en sadel. Var riktigt peppad då det skulle vara en Globus Loke 38, en sån som sadelmakaren rekomenderat och i rätt storlek och som jag skulle få prova och här i Luleå och allt. Men när jag väl får sadeln så är det inte en 38 utan en 36:a  fast jag uttryckligen frågat om det var en 38:a. Något besviken. La på den på Stråla iaf men den var ju förstås för trång.
 
Planen var ett pass på ridbanan idag men där var de för halt. Ett lager snö ovanpå blankis gjorde att stråla halkade med bak då hon skulle skjuta ifrån. Vi testade en stund med lite öppnor och slutor men det blev nog mest spänning i hästen och irritation i matten (helvets jävla skitväder!!) så vi avslutade där och tog en tur efter vägen istället. Det gick mycket bättre. Mycket trevligt, fin Stråla. Körde mycket övergångar, skritt, trav, halt, trav osv. 
Mycket duktig tjej.
 
 
Medans jag väntade på sadeln, det var en del strul där, så åkte jag och hälsade på Leffe. Men hjärtat då. Det var länge sen. Jag lyckas alltid skjuta upp det då det liksom är enkare att låta bli. 
Han var så go. Älskade farbror häst. 
 
 
Och nu såg jag just en på facebook som tyckte att det var en "rolig grej" att tolka genom att låta hästen dra med munnen/tömmarna. Det finns då idioter till allt...
0 kommentarer