Håll dig hemma när du är sjuk

Nä, det blev ingen ridskola idag, orkar knappt hålla mig upprätt. Nu är jag officiellt sur på folk som inte har vett att hålla sig hemma när dom är sjuka. Sjuk kan man bli lite hur som och man kan råka smitta någon ovetandes att man själv är sjuk tex men Att sitta toksjuk på ett möte och hosta rakt på folk är bara rent ohyfs och sen ska jag förlora arbetsinkomst och ridskoletid bara för att nån annan inte har vett att hålla sig hemma.
Bah!
Eller Som han som jobbade på affären i Töre som väldigt högljutt skröt för hela affären att han minsann jobbade fast han hade feber och han var minsan aldrig hemma från jobbet. Nä han smittar sina kunder istället.
Idiot!
 
Om jag är ute bland folk när jag är sjuk (ibland måste man ju på apotek eller affär eller till stallet) brukar jag iaf försöka låta bli att ens andas eller varna folk att inte komma för nära.
 
Nåväl. Nuff said bout that.
 
Det stör mig också att jag blev så däckad, jag brukar inte låta mig stoppas av förkylning men det är väl febern som gör det. Annars ska det mycket till innan jag inte grejar på som vanligt men igår var det otroligt skönt att ha lösdriftshästar. Det var nog jobbigt att åka dit och ge dom mat. Idag rider Helena.
Har faktiskt orkat ta en liten promenad med Ebba i solnedgången, det var rysligt skönt att komma ut lite men nu är det nog dags att sova lite till.
 
 
1 kommentar
ullis

Åh, du har inte blivit bättre! :( Klokt att stanna hemma- ridning är ju också krävande. Det verkar vara hög feber i denna säsongsförkylning. Ta en Ipren eller liknande när du går och vilar (obs! Inte i syfte att ORKA mer), så kroppen slipper slita så mycket. Jag är extremt motvillig till värktabletter men alltså.. som febernedsättande verkar det verkligen vara KUNG!

Krya på dig och you'll be back till hästarna in no time! (och din härliga helg tål att tänkas på om och om igen, så fint att läsa om den)

Svar: Jo ridskoleridningen är riktigt jobbig fast igår hade jag inte ens orkar skritta på min egna sovpåse till häst.
Jag har läst en del att man inte ska ta tabletter för att det faktiskt kan förlänga sjukdomen men till slut var jag faktiskt tvungen att ta en Ipren och det var skönt.
Stjärnstrålar