Nämen oj då

Hööks sommar rea började ju idag och jag skulle bara kika lite. Fick med mig en hel påse hem  Jag gick lite bananas där.
 
När jag såg att tränset som jag gått och suktat efter i ÅR var på halva priset och dessutom bara fanns i storlek cob och x-full så höll jag på att bryta ut ett hysteriskt fnitter när jag nappade åt mig x-fullen kvickt som en vessla och sen gick det av bara farten. Precis ett sånt shabrak som jag också gått och glott på ett bra tag och tänkt att Stråla skulle vara så fin i, det fanns ju där på halva priset och så det svarta med rosa kant som bara var så jäkla snyggt och nya hästen skulle passa helt sjukt bra i det så det fick också följa. Fingrade på en del annat också men var tvungen att hejda mig men plockade på mig lite annat smått och gott bla två st flugpannband fick komma med då mina är trasiga hela bunten, inte på rea men billiga ändå.
Hoppsan liksom.
Nu så här efteråt så funderar jag lite på hur fan jag tänkte med shabraken. Stråla har ju ingen dressyrsadel och nya hästen vet jag ju inte ens om jag kommer ta hem i slutändan och även om jag gör det så har ju häst ingen sadel: Alls. 
Men då har jag ju och lägga till min samlig för det är ju inte så att den redan är rätt stor. Nej då..
Det känns som att jag helt enkelt måste inhandla en dressyrsadel. Never mind en allround liksom, jag har en massa dressyrshabrak som jag måste använda 
Galet snygga iaf och nån gång ska jag väl få använda dom.
 
 
 
4 kommentarer
Tiger

HAHAHAHAHAHA!!! Råbra! *hysteriskt fnitter ftw*

(btw jag lade 60 pund [BRITTISKA PUND!!?] på två [2] 20x20cm tapetbitar från BBC originalset, Sherlocks lägenhet. What. WHAT?!)

Svar: Tack! My fellow nerd. Love it! =)
Stjärnstrålar

Linnea

Helt logiskt 😂

Therese

Men Linda då helt onödigt ;)
Annars får du väl sy nått fint av alla schabrak du har.

Börje

Nämen ojdå! ;)