Love

Jag är kär. Så är det. Den fina lilla hästen har fastnat i mitt hjärta.
Jag blir pirrig av att tänka på Häst och ännu pirrigare av att se Häst och umgås med Häst.
Borde dock döpa om Häst till orm då det känns ungefär som att sitta på en orm när man sitter på häst. Vi har även konstaterat att Häst aka Orm hatar mygg. HATAR mygg. Typ som Mayan, hon kunde verkligen bli i panik av insekter och helt okontaktbar. Häst blev lite små tokig. Men inte ens när Häst blev lite småtoig och typ inte ville stanna. Alls. Så blev jag nervös. Nope, inte det. Alles gut liksom.
Häst har en hel del andra issues också, ganska många issues faktiskt, men vem har inte det liksom.  Egentligen så är det kanske inte vad jag jag tror att jag vill ha, vad jag har sagt mig själv att jag vill ha men The heart wants what the heart wants.
 
 
Annars har jag gjort rabarbersaft idag, det är ju så gott och vackert blev det, hade ju tänkt fota men det glömde jag. Bara en av anledningarna till att jag inte skulle kunna vara storbloggare. 
Gjorde även rabarberkaka samt frös en massa rabarber för vinter bruk.
 
Sjukt dålig i kroppen idag, sjukt dålig. Och huvudvärken från helvetet. Före kl 12 gick det inte ens att öppna ögonen. Therese skulle ha kommit idag men hon ligger däckad i migrän stackarn, för min del käns det nästan lika bra eftersom jag själv varit så risig, inte det roligaste sällskapet, få se om hon kommer imorgon, hoppas det. Vi skulle ju se Minons som har bio premiär imorgon och så hade jag så himla gärna velat visa henne Häst aka Orm. 
Nå vi får se helt enkelt.
 
Jag tror Stråla får vila idag, egentligen behöver hon röra på sig med tanke på fläsket men hon har gått rätt bra nu så hon behöver även få vila både kropp och knopp så drar vi igång imorgon igen. 
4 kommentarer
En storbloggare

Kul med hästen! Är den av sportig typ, som kräver lite annan typ av träning och miljö? En med lite nerv, såsom alla bra avlade hästar är idag? Som inte mår bra av att gå i hage tillsammans med andra? Jag förstår precis!

Hoppas Therese och du piggar på er, jag antar ni hade tänkt äta charkisar, dricka ljus latte och prata häst i flera timmar? Synd när sånt inte blir av - du får väl krypa upp i soffan och läsa Elle istället?

Nä, gotta go - har så mycket to-do's att göra! Dessutom väntar en liten skål jordgubbar och mineralvatten på mig, efter att jag sprungit den obligatoriska milen. Hur gott!

Bye bye - jag bara ÄLSKAR mitt jobb. Måste nypa mig i armen!

Svar: Ägaren säger att hästen behöver gå på lösdrift (har du hört så befängt, det är det ju bara kallblodiga ponnyer i norrland som gör) och ridas i skogen! Hur ska den då kunna prestera på toppnivå? Jag planerar att stalla upp den med ridhus i anslutning till stallet så att den aldrig mer behöver vara utomhus,det såg jag ju idag hur traumatiskt det var. Jag kastade min Mikael Kors väska i gruset av förtvivlan.Absolut en skummig latte, skulle aldrig komma på tanken att dricka pulverkaffe och tycka rabarkaka som om det inte fanns nån morgondag. Ta ta.
Stjärnstrålar

Johanna

Härligt, så nyfiken man blir på herr häst :)

Svar: Eller Fru Häst
Stjärnstrålar

Neapocalypse och tinkerhästen Clooney

sv; ja alltså det gjorde lite ont, men det gick bra, man får inte rida så länge bara! :)

Anonym

klockren bild!!