En massa blä

Otroligt skönt att komma hem igen, det har inte varit nån bra helg. Jag fick iaf jobba med en person som jag gillade och jobbet flöt på jäkligt bra med henne. Dommaren tänker jag aldrig nånsin jobba för igen. Aldrig aldrig nånsin, det är det värsta jag varit med om under alla många många år som jag jobbat.
Skit. Den sedvanliga "nu ska vi umgås" middagen på kvällen var en riktig pina, utomhus (som om jag inte redan frös som ett djur, vilket idioti, utomhus i Gällivare mitt i vintern nej ursäkta juni var det visst.) Inklämd mellan folk som min personlighet inte klickar med och dom var fulla (hur fan orkar man supa när man jobbat på utställning och ska upp kl 6 dagen efter för att jobba igen, jäkligt intensivt jobb) och dryga och bara blä. 
Visste ni förresten att alla lesbiska är typ dum i huvet? Jodå för att det visste hon som satt brevid mig för att hon hade minsann nobbat en en gång som blev sur, jodå, så alla lesbiska är dum i huvet. 
Yepp, den nivån på det hela.
 
Jag for efter den andra rätten av tre, det gick bara inte att vara där men då hade jag ju iaf fått mat och slutat skaka som en idiot. Det är visst en dum idé att typ inte äta nått.
Till baracken och sova lite innan fylltrattarna kom inramlandes och skrek och väckte mig och höll mig vaken så det blev kanske 5 timmars sömn. 
Suck.
Inte riktigt lika jobbigt jobb idag som igår men sjukt intensivt och jag fick verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna de 3 timmarna det tog att köra hem sen.
Ganska fint iaf
 
Ja just det. Lite så där, hm, ja skitont i kroppen också. Förstås.
Näh, det brukar vara trevligt att åka iväg till Gällivare och jobba men denna gång blev det bara pest.
 
 
Nu längtar jag otroligt mycket efter att få ta en ridtur på Stråla (imorgon, långtur med en massa galopp kanske) och att få hälsa på häst igen. Väntar på att få veta hur det passar till veckan.
Ebba och Lilleman har jag redan hunnit krama. Massor. 
Måste boka in en massage och få lite ordning på kroppen igen, den har krampat ihop totalt. 
Och jag känner att jag behöver yoga, jag har slutat kunnat andas igen. Måste försöka komma ihåg att andas på egen hand så att jag slipper svimma när jag försöker. Spänd? Jag? Nej då, inte ett skvatt 
 
0 kommentarer