Bläh

Vad min hjärna bearbetar allt jag varit med om, superkonstiga drömmar och så denna otroliga trötthet som inte vill ge sig. Idag har det dock varit så där konstigt, som när man är sjuk nästan, yrig liksom, jättekonstig sömn och virriga yriga drömmar. Men så trött hela dagen.
Och hungern har jag tappat. Inte varit hungrig alls igår och idag. Weird. 
Sen börjar saker och ting komma tillbaka, så som hela svängen med Festis osv. Vardagen.. Det är mycket för min hjärna nu kan man lungt säja.
Imorgon ska jag jobba ett kvällspass, det känns faktiskt väldigt väldigt skönt, det börjar kännas som att jag lever i något udda universum just nu, sen jobbar jag även midsommarafton och sen är jag ledig 2 veckor till. Eller ledig och ledig hundutställningsjobb väntar på helgerna.
 
Jag och Stråla tog en tur i skogen idag, jag fortsätter att trycka på henne på tok för mycket och får mycket häftigare reaktionen än jag förväntar mig. Och så känslig hon är, det blev skänkelvikning både hit å dit innan jag fick koll på min kropp och inte råkade luta mig lite eller trycka lite där jag inte menade. Att det ska vara så svårt att rida sin egen häst. 
Fröken var iaf väldigt piggelin och vi galopperade en hel del. Kul. På slutet började jag komma in i rätt ridning igen och Strålan gick väldigt fint.
Mycket trevlig tur. Nu längar jag så till på lördag då jag får ta en till skogstur med fröken och till på söndag då jag har inbokad min första hoppträning med Stråla. Inspirerad av ridlägret. Så himla spännande.
 
Sedan ridlektion på ridskolan, sista för terminen och min sista nånsin och idag kändes det absolut som rätt val. Det blev ett allmänt bläigt pass men iaf motion. 
Svettigt värre. Jag saknar Carambo. Finhästen.
Fina fina hästen <3 
 
Åh blä vad jobbigt det blev nu. Jag är nog egentligen inte gjord för att åka på ridläger, fäster mig för mycket. 
1 kommentar
Tiger

Det låter mkt som att du haft mycket bra stunder och dagar, dagar du fått släppa vardagen å ha kul. Att det kommer tillbaka i små doser är nog sunt. :) BRA att du unnar dig! .D :D :D Tkr din lägerhäst verkar störthärlig och ändå se hur fort du ställer om din ridstil med intensiv ridning i några dagar med ny pålle vs hästen du haft i hela dennes liv. Häftigt! :D

Det med den konstiga känslan. Me too, så High 5! Låter som när en dator tankar hem nån viktig uppdatering, den blir sådär trög och seg medan den jobbar under ytan, processar, tar in. Sen installerar den och POOF är den tillbaka som vanligt! Fast bättre! Improved! New features!
Jag tror alltså att du uppdaterar. Man måste ju göra det bland för, du vet, inte riskera en krash... ;D
Kramar

Svar: Ja precis så är det ja! Så bra sagt.
Kram!
Stjärnstrålar