The horse is out of the bag

Anledningen till att jag inte velat berätta så mycket om häst är att han ägs av våran veterinär Anna som "alla" känner. Det blir nog mycket snack ändå i hästvärlden. Men nu kan jag inte riktigt hålla mig längre och jag har redan berättat för de flesta jag känner och en del hade redan lyckats lista ut det och nu är det relatvt säkert att han ska komma hem till oss så
 
Säj hej till Rino
 
 
Banderin är en PRE på 12 år som bott i Sverige i ett år ungefär och han ska lånas ut på foder för att hans personlighet inte passar hans mattes. Han är väldigt manjana och väldigt mycket Fredinand medans matte vill ha fart och fläkt och en tävlingskompanjon. 
Rino har tyvärr en del tråkigheter med sig i bagaget från Spanien och har en del både kroppsliga och psykiska hinder. Men han hade ju turen att hamna hos bästa möjliga matte så han är verkligen på rätt spår. Nu behöver han träna igång kroppen och få lite gnista för jag tror att det finns en hel del bus bakom den där pannluggen bara han vågar släppa fram det. 
 
Jag känner mig så otroligt otroligt glad över att få chansen att lära känna denna fina varelse, jag älskar hans persolighet och hela honom. Trots att jag inte skulle ha en skimmel. Inte en valack. Yngre än 10 år och definitivt inget rehab fall. 
Plus att han ska ridas bettlöst och barbacka vilket inte är något problem alls men inte vad jag tänkt mig.
Oh well. The heart wants what the heart wants som sagt. 
 
Jag tycker inte riktigt att han ser ut som en ståtlig PRE, han ser ut som en ponny. En mycket tjusig ponny förstås. 
 
Det ska bli så spännande att få låna hem honom och se vad som sker, om allting funkar. Men samtidigt har jag inte bråttom då jag tycker att det är så himla trevligt att åka dit också. Trevligt sällskap och miljöombyte. Jag får ändå umgås med detta väsen så mycket jag bara hinner och orkar och orkar det gör jag visst när det gäller denna
 
 
6 kommentarer
Johanna

Som jag misstäkte då ;)
Grattis och lycka till!

Svar: Mm. Hur kom du på det?Tack.
Stjärnstrålar

ullis

Vad kul!! :D

Svar: Ja!
Stjärnstrålar

Ann

åh vad kul, vad fiiiin!

Svar: Ja visst är han. Mr Dreamy liksom =)
Stjärnstrålar

Tiger

Åh, wow. PRE. Jättefiiin! Hoppas han kan bli hos dig, han kommer att ha det som en kung! <3
Hoppas denna kommentar kommer fram? Dumma telefon.
Syster hade pratat m dig om att vi ju borde hänga! :D S

Tiger

Telefonjävel. Var ej klar!
Jo, vi borde få till en träff såklart, sista v i juli! Jag drar till Umeå en sväng snart å kommer tillbaka till tidpunkt ovan. Syrran är mammaledig. Hoppas du är ledig/jobbar sent nån dag! Drar tillbaka till Tromsö runt 1 aug. :)
Häng! Sweet.

Svar: Väldigt gärna det hoppas jag att vi ska kunna rodda ihop.
Stjärnstrålar

Therese

Han är ju såå fin och jag hoppas det ska gå så bra för er!
Han kommer ju få det så galet bra hos dig, det vet jag ju.
Ni kommer nog komma bra överens.
Verkligen kul och spännande! :)

Svar: Jag hoppas verkligen det.
Stjärnstrålar