Skyfall

Rida?!? Driver du med mig?
Men då det väl var dags så tuffade hon på utan knot. Mycket duktig tös. SÅ bra det var att ha Eva på marken som påpekade dom där små detaljerna som jag själv glömmer, som att andas tex 
Men inte bara det såklart utan hur man använder andningen som ett redskap i ridningen och allt annat. Ah, hon är så jäkla bra och jag rider så bra med hennes ögon på mig. Stråla måste ha varit väldigt tacksam att matte återgått till det hon förstår. Nu ska jag bara hålla mig där också och inte lyssna på "håll ihop och skänkla". 
Bah!
Finhäst.
Under passet började det regna så smått för att precis när vi var klar övergå i skyfall. Det var helt sjukt vad det regnade! Det gjorde rent ont då dom stora regndropparna slog ner på mig och på backen studsade regnet ungefär en decimeter.
Inte gav det sig heller så det blev trav hela vägen hem, mycket ovillig trav, det rengade ju in i öronen för sjutton, men Ebba var ju kvar på gården, det var det jag hade i tanken. Hon hade iaf varit klok nog att söka skydd under bron.
Sen fick Stråla stå i ligghallen medans vi väntade på att det skulle sluta. Strörtregn i minst 30 minuter. Mycket mycket ovanligt. 
 
Leffe han är bra på att göra eget insektsskydd ala lerpansar
Så han blev inte borstad idag, bara kliad. 
 
Efter lite saftkok, varför laga mat när man kan koka saft, så åkte jag till Rino och red en trevlig tur i sällskap. Idag fick vi känna på räsergalopp. Ha ha vilken fart det vart på honom men så orkar han inte riktigt utan det blev störtdykning efter ett tag och ett jäkla flåsade. Så går det när tävlingsturbon sätter in. Men roligt var det. 
 
0 kommentarer