Pust och stånk

Vilken trevlig ridtur det blev.
Premiärat nytränset, extremt snyggt och extremt ovillig fotomodell.
Fröken var lite stum och framåtlutad, snubblig och orkade inte hålla traven i kurvorna så jag fick verkligen rida idag. Ingenting gratis, rida rida dom där bakbenen. Travade på fram och tillbaka efter sandstigarna samt gick i skogen och lyfte på fötterna. Rida bakbenen, övergångar skritt trav halt då jäklar lossnade det och bakbennen snurrade igång och hon började bära sig istället för att bara ramla iväg.
Det var dock sjukt jobbigt sa Stråla och pustade och stånkade och matten fick rida av bara den men oj så trevlig hon blev. Då kämpade vi lite till, töjde liiiite på gränsen och så avslutade vi och skrittade hem, mycket nöjda båda två.
Maria Öhman ska komma och kolla upp henne om en vecka ungefär, det börjar vara läge för det nu.
 
Och vilken jäkla fin galoppfattning hon gjorde och samlade galoppsteg, dock inte meningen utan ett missförstånd men ändå. Duktig tös!
Jag trodde inte riktigt att jag vågade galoppera henne barbacka ännu men det gör jag nog. Jag rider liksom bättre barbacka. Allt är väl ifs bättre än skitsadeln jag har men ja.
 
Imorgon är det tillbaks till jobbet, nu är det slut på semestern och det känns helt okej, klart jag gärna varit ledig lite till men det känns fint att fara tillbaka på jobbet också. Finjobbet liksom.
 
2 kommentarer
Neapocalypse och tinkerhästen Clooney

sv; ja det kan jag göra! Men det är ju ändå inte en traditionell dressyrtränare :) Och det var det jag syftade på.. DET ska vi inte göra igen ;)
Hon jag rider för vanligtvis är också bra! Camilla Bellander, integrerad ridkonst :)

ullis

Men asså TRÄNSET!! Jag skulle vilja ha en häst (och pengar) bara för att kunna köpa allt snyggt som finns i utrustnings- och tillbehörsväg!! Passar Stråla jättebra :)

Svar: Förstår du varför man borde blocka vissa internetsidor för sig själv? När man shoppar för pengar man inte har till en häst som inte har än. Gah!
Stjärnstrålar