Fredagsmys

på hög nivå.
Jag var så slut på jobbet, så sjukt ont i kroppen och trött så in i vassen. Så jag hade nästan tänkt utesluta att åka till Rino idag men efter ett meddelande om sällskap så for jag, efter att ha sovit i två timmar, och vilken tur. Hur roligt. Alltså fino Rino gör mig så glad. Idag var han jättepigg och ville mest springa hela tiden, jättekul. Åh vilken rolig häst han kommer vara när han kommer ut ur sitt skal. 
Idag har vi även galopperat för första gången och det gick ju bara hur bra som helst och jag känner alltid hur trygg som helst på hans rygg. 
Fantastiska Rino hästen
Mycket uppiggad och mycket bättre i kroppen så åkte jag till mina egna hästar och pysslade om dom, Stråla fick vila då hon har gått hela veckan men jag drog med mig poppnissarna på en liten cykeltur och förundras över hur trevlig Holly är att ha med sig nu mer, förut var hon helt hopplös nu struttar hon på mycket skötsam och är alltid pigg och glad. 
Kul =)
Hon är ju allmänt en mycket trevligare häst nu, social och kan till och med kelas lite. Det fanns nog nån mening med att hon också skulle komma till oss, även om det inte kändes så lyckat i början så har hon nog sin beståeende plats hos oss nu. Så länge ägarna inte skulle vilja ha tillbaka henne, då måste jag nog gömma undan henne tror jag.
 
Håll nu alla tummar det bara går att det ska bli bra det här med Rino, att inte Ivan ska tjura ihop och att han ska trivas hos oss och att allt bara funkar. 
Pleeeeez likom.
1 kommentar
ullis

Din glädje riktigt KÄNNS genom orden och jag blir så glad <3 Underbart att det känns så bra med Holly också!

Håller alla tummar jag har, att allt blir klockrent med flytt, Ivan osv. angående Rino. Ni verkar höra ihop! Tänk bara- du galopperar på honom! Barbacka!!

När (jag skriver när) han kommit hem till er och installerat sig, då hoppas jag att jag får komma med ut på uteritt på Stråla <3

Svar: Det ska du absolut göra!
Stjärnstrålar