Hoppetiskutt

Men ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh!!!
Skrev ett skitlångt inlägg och så försvann det.
 
Nåja. jag var inte nervös för att hoppa, inte alls faktiskt, lite mer så att jag tyckte att jag borde bli det när jag varit så rädd. Jag satt och tittade på gruppen före och blev bara lugnare, hästarna gick som tåget allihopa, trygga och självgående, inget att vara nervös för alls. 
 
Hoppningen gick iaf riktigt bra och jag fick rida min favorit. Fina fina fina hästen. Lagom hög och det kändes bara så tryggt och hemtrevligt. Om han hade varit lite yngre och eventuellt tills alu så hade jag inte tvekat, inte en sekund. Där är det en sån där häst så jag inte skulle brytt mig om hur han skropp ser ut. 
Här ser man lite hur han är bygd, inte helt optimalt inte...
Men en helt gudomlig själ
Hjärtat. Go och mysig och vänlig. Ja jag föll ju pladask redan första gången. Han svarade ganska bra framåt även om vi fick lite bensinstopp över kavalettin ibland och han slappnade av lite och sökte sig ner och fram lite grann. Däremot hatar jag hans sadel och vill kasta den på soptippen. Den är inte kul för honom och den är skit för ryttaren. Extrem bakvikt och jag som har nog stora problem att hålla balans får slita som fan för för att hålla mig upprätt.
 
 
Fick sjuk kramp i utsida vader, har jätteont i dom sen i söndags och nu när jag red igen så blev det olidligt ont emellanåt. jag måste ju verkligen stå på när jag rider. Hur slutar man med det?
Det märks inte lika mycket när jag rider mina hästar som inte tar lika stora kliv, på Mayan kunde jag ibland få lite kramp om vi travat mycket och ibland vek sig fotlederna också.
 
Drömde om Mayan inatt. Älskade gumman.
 
Sen när jag kom hem så hade nya Testagram paketet kommit så det är en riktigt bra dag som vi avslutar med ett fniss
 
 
3 kommentarer
Johana

Vart rider du någonstans? Härligt att du fixade hoppningen, hade nog inte jag gjort!

Hästen ser mycket vänlig ut.

Malin

För räckte det med att korta stiglädrena ett hål. :)

Malin

För mig ska det så klart stå. :p