Stäng av hjärnan är du snäll

Vaknade upp efter en tupplur där jag drömde att Ebba skulle bli skjuten, jag tog precis ett steg åt sidan för att gå undan men fick panik och vaknade upp med den känslan. Inte nådigt. Fy fan så obehagligt. 
 
Bubblan
 
Är väldigt dålig i kroppen idag men nån gång ska man ju kracha och nu har jag kört på för mycket, jag vet ju det. Nästa vecka jobbar jag iaf bara 3 dagar och tänkte försöka låta bli att ta på mig nå mer, fast frågar dom så säjer jag ja.
Iom att jag är då dålig idag så vet jag inte vad det blir med Stråla, vi får se helt enkelt.
Igår blev det iaf tömkörning och hon var så fin!
 
Jag tänkte lite på det där med om hästen ska tänka själv eller ej och ja det är ju bra ibland, till en del men jag önskar ganska ofta att Stråla inte skulle använda sin hjärna så mycket som hon gör.
Igår tex så hamnade vi i ett läge av "Jamen om jag gör så här då?!? Så Här!?! Det här måste ju vara rätt. Det här va va va aaaaaah!"
och resulterade i nån slags passageaktig (nåja mild överdrift) gångart i nån slags sidepass variant böjd som en banan åt vänster. När allt jag ville var att hon gick rakt fram lite ställd åt höger.
And Im like:
Vi ägnade oss en hel del åt just gå rakt fram och variera att ställa till höger och vänster hon är ju så himla härlig på att göra rätt när hon väl en gång träffat rätt och fått beröm, gjorde lite öppna hit å dit och serpentiner över vägen samt träna på jogg dvs att hon travar när jag promenerar. Gick skitbra. Det mesta gick bara hur fint som helst, vilken jäkla pärla hon är. I grimma förstås. Ibland såg jag mycket tydligt hur väl hon använde ryggen.
Var ute i typ 40-45 minuter och när jag la upp tömmarna sista biten hem och promenerade brevid henne så gäspade hon hela vägen hem.
Riktigt roligt var det, fina fina häst.
 
3 kommentarer
Therese

Kul att det går bra med Strålis, mindre kul att du är så sliten i kroppen:(
Du kanske skulle behöva säga nej för din egen skull om dom ringer och vill ha ut dig på dina lediga dagar.
Du behöver ju vila kroppen.
Skit i och svara, du är ju ledig.
Förstår att det är svårt, men prova ;)

Therese

Skulle ju också skriva att det är så otäckt med såna drömmar, speciellt när man vaknar och har känslan kvar i kroppen.
När vi just hade skaffat Olivia drömde jag gång på gång hur hon dog på olika sätt, väldigt påfrestande, nu har det lugnat sig tack och lov.

Svar: Ja fy så fruktansvärt. Usch. Riktiga mardrömar.
Stjärnstrålar

ullis

Den relation Stråla och du har, är både beundransvärd och eftersträvansvärd.