Meningslöst bla bla

Näh, det blev inget igår, så sjukt risig, huvudvärken kom galopperande och jag mådde allmänt skit. Sov en stund på soffan, åkte och gav hästarna kvällsmat och åkte hem och sov i sängen. Frös gjorde jag också, ända sen morgonen, det gick bara inte att bli varm hur jag än klädde mig och satte på värmefläkten och begravde mig i täcken så gick det inte att bli varm. 
Att man kan bli så risig av en halvtimmes stressat snöskottande.
 
Bättre idag, huvudvärken har legat och lurkat hela dagen men jag har verkligen fösökt andas och framförallt slappna av, att (som yogafröken sa) verkligen känna på spänningarna och medvetet försöka släppa på dom, och det har visst hållit huvudvärken stången idag iaf.
Nu har jag tryckt en semla och har tänkt fara och dra ut Skorpan på nånting. Kanske tar en promenad till ridbanan och grejjar lite eller så tar vi en cykeltur.
Stråla har varit ut med Helena och skött sig väldigt bra, dom hade även galopperat lite. Fint det.
 
Bara för att Helena redan ridit så är jag såklart ridsugen nu, som en liten unge liksom, när jag får så vill jag inte men när jag inte få så vill jag. 
 
Imorgon är det riskola igen och jag längtar, så roligt =)
 
Har äntligen fått "fast" jobb igen, så mycket fast man nu har som personlig assistent, typ inte alls men en rad att gå på iaf och ett shema att planera livet efter. Inte så många procent just nu men med möjlighet att jobba en hel del extra samt att det kommer bli förändringar i slutet på Mars. 
Det dumma är bara att jag fått varenda torsdagkväll. Torsdagkväll som är yogakväll.  en av mina arbestkamrater var iaf vänlig nog att vilja byta lite med mig så jag kanske får möjlighet att gå iaf nån torsdag. Onsdagkvällar hade jag också fått några men där sa jag att det går bara inte, då har jag min ridning, den har jag betalt för och den ska jag bara gå på. Så det så.
 
1 kommentar
Tiger

Men yay för fast rad! Någonting att förhålla sig efter.
Attans vad snö ni har fått och fattar till 100% detta med "nu är det fasen nog" Tromsöstyle... ;)

Det att inte kunna bli varm, låter som nått är påväg. Please hålll dig frisk, kropp! BRA att du prioriterade dig själv nu och sa nej till jobb på onsdagkvällar. Yogan verkar sjukt bra och givande för dig, hoppas du kan gå ofta.

Kram