Inga fynd

Veterinären hittar inget fel på Ebba. Röntgen av hjärta och lungor ser bara bra ut och det är ju väldigt skönt att höra. När hon lyssnade så hörde hon att hjärtat slår lite snabbt och att hon var lite rosslig i lungorna. 
Blodprovet visade inte heller nånting så då vet dom inte.
Vi ska avvakta en vecka och se om det blir bättre och blir det inte det så får vi fortsätta utreda med ultraljud av hjärtat osv.
Nåja. Lite så där antiklimax. Jag är jätteglad att det inte är något allvarligt men samtidigt så är det ju NÅTT. Samma som när vi vär före jul Jag upplever att det är nått men dom hittar inget. 
Oh well.
 
Nu känner jag mig faktiskt jätteless på att jobba och det var en seg kväll. Må nu dessa 4 dagar gå snabbt som tusan så jag får vara lite ledig. 
 
Är även sjukt ridsugen och hoppas på att kunna ta Stråla på ridbanan imorgon. Men man får väl se. 
2 kommentarer
Linnea

Skönt med spa! Och bra att Ebba såg bra ut enligt vet, men förstår känslan att det hade varit bättre om dom hittat nått.. Hon kan inte ha nån infektion som visar symptomen? Typ uvi. Men det antar jag att de kollat.

Jadu, kanske fodervärd vore nått? Den som kom ut på blocket var inte intressant antar jag. Halvblodsliknande kille, ung? För typ 50?

Nu har dom för övrigt börjat med WE träning på Birca i blåsmark (där säkerhäst var), eller, första träningen är på söndag. Så jag tänkte dit och kika. De skulle köra varannan söndag. Kul att de händer nått här med!
Kram!

ullis

Det är lite krångligt att kommentera via mobilen.. så jag lyxar med detta nu, när jag för en gångs skull surfar på dator ;)

Jag förstår känslan angående Ebba. Och den ständiga rädslan. Om det ändå inte var så svårt det här med djur och att de inte alltid mår bra eller kan leva med oss :(

Så härlig dag ni hade på SPA:t - lev länge på det <3

Svar: =)
Ja, ständig nojja.
Sen kanske jag är lite överdrivet nojjig också. Det känns så ibland. Men jag vågar inte chansa med en så gammal hund heller.
Stjärnstrålar